2777
2789
عنوان

استعفا بدم یا نه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 59 پست
نمیدونم طرز فکرم ذرست یا نه ولی به پرستار اصلا نمیتونم اعتماد کنم مهد باز یه دوربین داره مدیر داره د ...

همش خواب آور میدن به بچه به نظر من یه آدم مطمین از نزدیکان دلسوزتره

مهد نزار براش پرستار مطمئن بگیر خونه رو هم دوربین بزار بتونی مرتب چک کنی . 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا کسایی که تجربشو دارین پرستار بهتره یا مهد ؟

پرستار به شرطی که مطمءن باشه و تحقیق کنی درموردش

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
اگر می تونی تا پیدا شدن ی پرستار خوب و مطمئن شدن از وضعیت کوچولوت مرخصی بگیری بهتره .

دیگه بهم مرخصی نمیدن 

قبل مرخصی با همکارایی که بچه داشتن خیلی صحبت کردم همه گفتن مهد بهتر از پرستاره منم همه توانم گذاشتم مهد خوب پیدا کنم الان واقعا مستاصل موندم

منم ۱۵ ماهگی گذاشتمش مهد البته بخاطر اثر تربیتیش و اینکه خودخواه نشه و مشارکت و هم بازی بودن رو یاد بگیره فوق العاده هم پسرم اجتماعیه .فقط بگرد بهترین مهد رو پیدا کن که از نظر بهداشت و تغذیه اهمیت بدن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سلام بهاران خوبی شما همون بهارانی که تو تاپیک سوره برا زایمان طبیعی بودی؟

سلام مامان شی دا جون

آره عزیزم 

خودم هستم

شما خوبی؟ 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

سلام خانمی ببخشید شما از شغلتون استعفا دادید یا هنوز شاغلید ؟من الان تو فکر استعفا هستم میخوام بدونم یکی مثل من بعد از استعفا راضی هست یا پشیمان نشدید ؟ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏