2777
2789

سر یه موضوعی بامادرش و خواهر بزرگش یه ساله قطع ارتباط هست 

بعد همش من رو مقصر می‌دونه 

بنظرتون امروز یه شاخه گل و شیرینی بگیریم بهش بگم پا در میونی کنم بره آشتی کنه؟

مادرش سرطان داره بدخیم نیست ولی سرطان داره چند ساله 

برای همین میگم اگه یه درصد به خاطر منه اینکار رو بهش بگم و مجبورش کنم آشتی کنه باهاش؟

خیلی بهم بی احترامی کردن و دلم رو شکوندن ولی چون خودم مادر ندارم نمی‌خوام یهو یه طوری بشه که بعد سرکوفت بخورم یا خودم عذاب وجدان داشته باشم

حتی مادرش و اینا بچم ۳ماهه دنیا اومده نیومدن ببینمش 

البته شوهرم به مادر بی احترامی کرده بود 

نمی‌دونم واقعا گیر کردم سر دوراهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر مادرشوهرت غصه میخوره بابت دوری از پسرش بیا و محبت کن آشتی کنن چون غصه خوردن اون بیماری رو ...

والا نمی‌دونم غصه میخوره یا نه

خبرشون ندارم 

پدرشوهرم که دیدم چند بار به شوهرم گفت برو احوالت مادرت بپرس همین

بکن این کارو ولی با احتیاطیهو جنگ بزرگ نشهبعدنم میتونی به شوهرت بگی من که دیدی آشتی هم خواستم بدم

دقیقا برای همین می‌خوام اینکار رو بکنم که اگه خواستن بگن 

بگم من خواستم آشتی بدمتون

به شوهرت بگو اگر میخوای برو آشتی کن و منو بهانه قرار نده که بعدها بتونی بگی منکه گفتم آشتی کن و خودت نکردی

ولی از من می‌شنوی پا درمیونی نکن،چون اینبار بی احترامی ها شدید تره و نمیتونی اعتراض کنی چون شوهرت میگه من که رفت و آمد نمی‌کردم تو شروعش کردی پس دوباره رابطمونو خراب نکن و..

مادر اگه بچشو بخواد راه اشتی کردنو پیدا میکنه، مادر شوهر من چند سال شوهرمو نبینه از خداشه ولی هر بار برادر شوهرم قهر میکنه همون روز میره دم خونشون اینقدر بهش محبت میکنه تا اون خوب بشه

به شوهرت بگو اگر میخوای برو آشتی کن و منو بهانه قرار نده که بعدها بتونی بگی منکه گفتم آشتی کن و خودت ...

خوب پس الکی خودم رو دست و پا نندازم

امروز بهش گفتم برو آشتی کن 

گفت اونا از تو ناراحتن گفتم من مگه چیکار کردم میگه همش زیر سر تو هست😐😐😐

دقیقا برای همین می‌خوام اینکار رو بکنم که اگه خواستن بگن بگم من خواستم آشتی بدمتون

من یه مشاوره میرفتم

تاکید می‌کرد که تو روابط همسرت و خانوادش دخالت نکن، اونا حرفی رو که پسرشون بزنه فراموش میکنم ولی حذفی که عروس بزنه رو مایه اختلاف میکنم

مادر اگه بچشو بخواد راه اشتی کردنو پیدا میکنه، مادر شوهر من چند سال شوهرمو نبینه از خداشه ولی هر بار ...

دقیقا با دختر بزرگش همینجوری هست یه روز نمیتونه باهاش قهر باشه

خوب پس الکی خودم رو دست و پا نندازمامروز بهش گفتم برو آشتی کن گفت اونا از تو ناراحتن گفتم من مگه چیک ...

بگو کجای کار من غلط بود اونا نباید از تو انتظار داشته باشن بگو بهونه خوبی نیست منو مقصر میدونی من اگه مقصر هم باشم تو نباید زیر بار بری من وتو باید تو یه تیم باشیم

من یه مشاوره میرفتمتاکید می‌کرد که تو روابط همسرت و خانوادش دخالت نکن، اونا حرفی رو که پسرشون بزنه ف ...

دقیقا من یه بار به همسرم گفتم چرا با داداشت بد حرف زدی گفت داداش خودمه

منم یاد گرفتم واقعا بهم ربطیی نداره هر وقتم ناراحت میشم که با مامانش یا داداشش دعوا میکنه از اتاق میرم بیرون خودش دنبال سرم میاد  

من یه مشاوره میرفتمتاکید می‌کرد که تو روابط همسرت و خانوادش دخالت نکن، اونا حرفی رو که پسرشون بزنه ف ...

دقیقا الان به خاطر حرفای من اینجور میکنن

حرفای خودشون رو فراموش کردن دو طرف

آخه من میگفتم برم معذرت خواهی کنم دوروز دیگه نکن اون مغرور بوده نیومده

چون فامیل هم هستیم همه میدونن 

واقعا نمی‌دونم چ کنم