2777
2789
عنوان

بنظرتون همین فقط کافیه❓

116 بازدید | 7 پست

۲۵هفتم فقط قرص پرگنازون میخورم بنظرتون همین فقط کافیه؟

تا ماه پنجم بخاطر ویار شدید اصلا نمیتونستم قرص بخورم تا ۳ماهگی شربت فروگلوبین میخوردم از امروز پرگنازون رو دوباره شروع کردم

بنظرتون اون چندماهی که هیچی مکمل نخوردم به بچم آسیبی رسونده؟میوه و سبزیجات و گوشت مرتب میخوردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس با دکتر زنانت مشورت کن شاید چیزی تجویز کنه شایدم چیزی لازم نباشه

شهرستانمون دکتر زنان خوبی نداره یکی هست که اونم کارش خیلی تعریفی نداره شوهرمم به این زودیا مرخصی نمیتونه بگیره

تو سنوهای غربالگریم همه چی نرمال بود اگه بخاطر نخوردن مکمل بچم اسیبی میدید تو سنوها مشخص نمیشد؟

شهرستانمون دکتر زنان خوبی نداره یکی هست که اونم کارش خیلی تعریفی نداره شوهرمم به این زودیا مرخصی نمی ...

ببین عزیزم بحث اسیب نیست بحث رشد بهتره 

پس کجا میخای زایمان کنی یعنی تحت نظر هیچ دکتری نیستی؟ 

ببین عزیزم بحث اسیب نیست بحث رشد بهتره پس کجا میخای زایمان کنی یعنی تحت نظر هیچ دکتری نیستی؟

برای زایمان قراره برم مرکز استان

از اول بارداریم سه بار کلا رفتم دکتر اونم‌موقع انجام سنوگرافیام برای نشون دادن سنو