2777
2789
عنوان

هیچ وقت مادرم و نمیبخشم

719 بازدید | 59 پست

توی دوران بچگی خیلی کتکم میزد همش که عصبانی میشد با شیلنگ میوفتاد به جون من، توی حموم قایم میشدم چند باز زد با دسته هونگ شیشه رو شکوند انقد رو سرم زده که الان هیچی یادم نمیمونه تنها راه فرار از اون خونه لعنتی و ازدواج دونستم و توی 14 سالگی ازدواج کردم توی دوران عقدم بدجور عذابم داد موقع عروسیم یه تیکه برام نخرید گفت عروسیت نمیایم پول نداریم💔

کاش مامان منم مثل بقیه مامانا باهام خوب بود الان خوب بودنش به دردم نمیخوره البته که تظاهر میکنه چون شوهرم وضعش خوبه فقط برای چاپیدن خوبن باهامون ابروم جلو شوهرم رفته 20میلیون قرض گرفتم از مهر سال پیش ندادن هنوز 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

شوهرت خوبه؟؟؟ اگه خوبه میارزه به همه کس و همه چیز

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم یجوری تلافی میکردم ولی تو قران گفته صاحبهما معروفا ولش کن 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

شوهرت خوبه؟؟؟ اگه خوبه میارزه به همه کس و همه چیز

اره بعضی وقتا میگم انقد سختی کشیدم خدا بهم به شوهر و زندگی خوب داد

اره بعضی وقتا میگم انقد سختی کشیدم خدا بهم به شوهر و زندگی خوب داد

خوب الهی شکر  بچسپ به زندگیت

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
سعی کن بش فک نکنی

یادم نمیره بخدا چند ماه پیش زن همسایمون یاد کرد از اون موقا ها مامانم برداشت گفت الان که خوب شدم دخترم راضیه منم برداشتم گفتم جای بعضی از زخم ها هیچ وقت خوب نمیشه