2777
2789
عنوان

کسی بوده با آمپول روگام باردار شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 33 پست

من ۵تابچه دارم۲۸ هفته سرهر کدام روگام زدم وقتی هم به دنیا اومدن ۲تااز بچهام چون گروه خونیشون مثبت بوده ومن منفی باز روگام زدم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته شش سقط داشتم. همون روز برام رگام زدن.

بعدش دوباره باردار شدم هفت ماهگیم رگام زدم و بعداز زایمان هم تو بیمارستان یه رگام دیگه بهم زدن.

بارداری بعدیم هم هفت ماهگی و بعداز زایمانم بهم رگام زدن.

الزامیه و باید بزنی

البته بعداز زایمان از بچه تست خون میگیرن اگر بچه خونش مثبت باشه و مادر منفی، همونجا تو بیمارستان به مادر رگام میزنن منم هر دو بچم مثبت بودن واسه همین بعداز زایمانشون بهم رگام تزریق شد

عزیزم روگام برلی بارداری نیست تااونجایی که من میدونم وخودم هم تزریق کردم وقتی خون زن ومردمخالفرباشه ...

چرا برای بارداری چون خون ها تفاوت داره من سقط شد زدن

قصد دارم دوباره بچه دار شم میگن بچه معلول به دنیا میاد درسته

گروه خونی ٱمنفی توی ۷ ماهگی تزریق میکنه یدونه هم بعد از زایمان میزنن

بعد زایمان اگه گروه خونی بچه  مثبت باشه میزنن

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
آها درسته ان شاء الله که بارداری بعدیت خوب باشه و بچتو سالم بغل بگیری استرس نداشتم اصلا

نمیدونم تصمیم درستی میگیرم یا نه 

فردا میخوام برم آزمایش پیش بارداری بدم دوباره

یه استرسی ته وجودم هست

نه ربطی به بچه نداره از لخته شدن خون جلو گیری میکنه من سر هر سه تا بچه هام زدم

چرا عزیزم ربط داره واسه لخته خون ی امپول دیگه میزنن

چ ربطی ب امپول رگام داره!؟؟؟رگام رو برای زنی که گروه خونیش منفی هست و شوهرش مثبت میزننچون امکان داره ...

عزیزم من هفت ماهگی‌زدم اما بعد تولد بچه دیگه واسم نزدن چون اونم منفی شد 

درسته دیگه؟یا باید میزدم؟

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

نمیدونم تصمیم درستی میگیرم یا نه فردا میخوام برم آزمایش پیش بارداری بدم دوبارهیه استرسی ته وجودم هست

استرس نداشته باش توکل به خدا کن 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
عزیزم من هفت ماهگی‌زدم اما بعد تولد بچه دیگه واسم نزدن چون اونم منفی شد درسته دیگه؟یا باید میزدم؟

نیاز نیست دیگه

برای بچه بعدی بازم باید تزریق بشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست