2777
2789

خواستید مشکلتون رو هم بنویسید.نزدیک اذان ظهره میخوام دعاتون بکنم شماهم واسه سلامتی من حمد بخونید یا صلوات بفرستید .🙏

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹

الهی بحق امام رًا حاجت رواشی گلم.

توروخداااا دعا کن شوهرم برگرده ب زندگی

زندگیم درست بشه

خدا ب بچه ۴ماهم رحم کنه

و دومی اینکه یکی پولمو گرفته نمیده ۴۰میلیون زودتر پس بده

انشائ الله

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

سلام عزیزم  من براتون آیت الکرسی میخونم 

اذان میدن العان میشه دعامون کنی

سعید و فریبا عمرشون طولانی بشه و سلامت بشن

سعید مغازه بزنه . عمرش طولانی بشه

فریبا   عمرش طولانی بشه . بیماریش درمان بشه

الناز فرزانگان ۶ تجربی قبول بشه . آرامش روحی و روانی داشته باشه افسردگیش بهبود پیدا کنه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار برای مهدی جور بشه ی کار خوب و پیشرفت کنه ازدواج خوبی داشته باشه

ممنونم عزیز دلم برام دعا کن ازدواج خوبی داشته باشم و از مهر برم دانشگاه همونی ک می‌خوام خیلی دعام کن محتاجم❤️

برات صلوات فرستادم 🙂🥲❤️

الهی بحق امام رًا حاجت رواشی گلم.توروخداااا دعا کن شوهرم برگرده ب زندگیزندگیم درست بشهخدا ب بچه ۴ماه ...

امام رضا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اسمم هانیست زندگیم داره میپاشه با بچه تو شکم

الهی بحق امام رضا زندگیتون پایدار باشه منم زندگیم به یه موبنده با بچه ی ۴ماهه