الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبل از اون تاریخ یادآوری میکنم بعدشم که از موعد بگذره و ندن میگم از طریق قانون پیگیری میکنم
تامام😎
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
بشین تا گیرت بیاد من الا ۶ ماهه میدوم هیچی ک هیچی حالشون نکردم راضینیستم
ادمو پشیمون میکنن اونا که دوباره کارشون پیشم گیر میمونه اون موقع مجبورا بدن ولی الان هم خیلی نیاز دارم هم الان ۸ ماه شده گفت بعد عید من مراعاتشونو کردم الان اینجوری
منم طلاهامو دادم به دوستم تا گرو بزاره برای خونه اش کولر بیاره،یک ماه پیش باید طلاها رو پس میوورد تا الان نیاورده،،، وقتی کارشون گیره میان به دست و پای آدم میوفتن وقتی خرشون از پل گذشت همه چیز یادشون میره
به خدا اونایی که دستشون تنگ باشه خیلی هواشونو نگه میدارم ولی این دوتا واقعا وضعشون خوبه جلو خودم به یکی پیشنهاد ۵۰۰ تومن رشوه داد ولی ۱۰ تومن منو نمیده