2777
2789
عنوان

لطفا بیاین نهایی و کنکور

92 بازدید | 9 پست

خواهر من امسال تو اردیبهشت کنکور فرهنگیان داد بعد برای نهایی هم ثبت نام کرده برای ترمیم میخاستم بدونم آیا اصلا منتظر این می‌مونن که نتایج امتهان نهایی ها بیاد یا نه فقط آزمون کتبی کنکور تو قبولی ملاکه .

هردو تاملاکه 

اواخر شهریور تا اوایل مرداد باتوجه ب تراز نهایی و کنکور 

اگه قصدش فرهنگیانه ، تراز مصاحبه 

در اخر نتیجه رو باتوجه ب همشون میدن 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

هردو تاملاکه اواخر شهریور تا اوایل مرداد باتوجه ب تراز نهایی و کنکور اگه قصدش فرهنگیانه ، تراز مصاحب ...

اخه یه جا دیدم آخر خرداد دعوت میکنن به مصاحبه اونجوری که اصلا تراز نهایی ها نمیاد

بعد چند درصد نهایی هست تو فرهنگیان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یه جا دیدم آخر خرداد دعوت میکنن به مصاحبه اونجوری که اصلا تراز نهایی ها نمیادبعد چند درصد نهایی ...

یعنی اگه کنکورش خوب نباشه که دعوت به مصاحبه نمیکنن نهایی ها هم که جوابشون تا اونموقع نمیاد

اخه یه جا دیدم آخر خرداد دعوت میکنن به مصاحبه اونجوری که اصلا تراز نهایی ها نمیادبعد چند درصد نهایی ...

ببین خب نگفتی هدفش فرهنگیانه 

خب قبل اخرین امتحان تشریحی جواب دعوت ب مصاحبه شدن یا نشدن میاد 

اگه دعوت بشه ۲ هفته تقریبا زمان داره اماده شه و بره مصاحبه 

بعد از اون هم دیگه ترازای نهایی رو میدن 

دراخر هم بالاترین تراز قبول میشه 

نهایی ۶۰ درصد تاثیر داره 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

ببین خب نگفتی هدفش فرهنگیانه خب قبل اخرین امتحان تشریحی جواب دعوت ب مصاحبه شدن یا نشدن میاد اگه دعوت ...

خب مگه نهایی شصت درصد نیست الان خواهر من تو کنکور فرهنگیان درصدای جالبی نزده پس دعوت به مصاحبه نمیکنن 

در این وسط نهایی ها هم که تاثیری نداره درواقع درسته؟

خب مگه نهایی شصت درصد نیست الان خواهر من تو کنکور فرهنگیان درصدای جالبی نزده پس دعوت به مصاحبه نمیکن ...

چون اگه دعوتش نکنن حتی اگه نهایی رو هم ۲۰ بگیره بدرش نمیخوره

خب مگه نهایی شصت درصد نیست الان خواهر من تو کنکور فرهنگیان درصدای جالبی نزده پس دعوت به مصاحبه نمیکن ...

بله درسته 

انشالله ک بشه