2777
2789
عنوان

اونایی که چشماشون ضعیف بوده و عمل کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 57 پست
چشم منم آستیکماتیسمت بود دکتر عمل نکرد، بعد از عکس برداری گفت عمل نکنی بهتره. ولی دو تا آشناهامون عم ...

منم پسرعموم ۲۰ ساله عمل کرده هیچ مشکلی نداره ولی بعضیا رو می بینم شاکی هستن 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت کیه

من شیرازم دکتر نجابت رفتم معاینه ولی میخام دکتر فروردینی عمل کنم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

من چشام نمره 4بود استیگماتشم هرچشم 1/5تابستون عمل کردم خداروشکرراضی ام فقط وقتایی که باگوشی زیادکارکنم تتچندلحظه یه تاری خییییلی کم میبینم اونم نقاط دور روتارمیبینم که دوباره خوب میشه

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 
عزیزم این دکترا کارشون خوبه ؟هزینشون چطوره بیمه میپذیرن

اره عزیزم تعربفشونو زیاد شنیدم فروردینی که کارش میگن عالیه.بله بیمه قبول میکنن تو درمانگاه مطهری هستن و هزینه هاشون نسبت به بقیه جاها کمتره مثلا عمل پی ار کی رو ۲ تومن انجام میدن ولی جاهای خصوصی سه ونیم 

اره عزیزم تعربفشونو زیاد شنیدم فروردینی که کارش میگن عالیه.بله بیمه قبول میکنن تو درمانگاه مطهری هست ...

البته نجابتم کارش خیلی خوبه من هنوز دکترمو انتخاب نکردم ولی میخام برم فروردینی اخه خیلی تعریفش میکنن

من چشام نمره 4بود استیگماتشم هرچشم 1/5تابستون عمل کردم خداروشکرراضی ام فقط وقتایی که باگوشی زیادکارک ...

خداروشکر که راصی هستی دعا کن منم نتیجه عملم خوب باشه

ببخشبد استیگمات چیه منم چشام خیلی ضعیفه، اما نمیدونم استیگمات چیه؟ نکنه چشمای منم باشه! اخه میخوام ع ...

استیگمات رو دکتر تشخیص میده معمولا اکثر چشمایی که ضعیفن یه درصدی استیگمات دارن باید بری بینا سنجی تشخیص میدن

استیگمات رو دکتر تشخیص میده معمولا اکثر چشمایی که ضعیفن یه درصدی استیگمات دارن باید بری بینا سنجی تش ...

همیشه سرچند ماه میرم برا تغیر نمره چشمم.. چند ساله عینکی هستم، اما تا حالا استیگمات رو نشنیدم حتی از دهن همون بیناسنج 

من زشت کی ام 😀😂
همیشه سرچند ماه میرم برا تغیر نمره چشمم.. چند ساله عینکی هستم، اما تا حالا استیگمات رو نشنیدم حتی از ...

خب حتما نداری استیگمات با زدن عینک نمره اش میاد پایین من خودم شماره چشمم ۳ هست ۱/۲۵ استیگماته