یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنونم خواهر شیرازپرازچشم پزشکای کار بلده خوش بحالت,من خوزستانم
اتفاقا چن وقت قبل یه خانمی رو تو مطب دیدم از اهواز اومده بودن .اره کار دکتراش خوبه مخصوصا درمانگاه مطهری همه دکتراش خوبن .انشالله اگه قصد عمل داری حتما بیا .راهی نیس که حداقل یه عمر راحت میشی.عملشم سرپایی هست مدت زمان عمل برای هر چشم ۵ دقیقه س
مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
جدی خیلی خوبه من فکر کردم نیاز به بستری شدنه ,,,,,شما کی قراره عمل کنین
من اول قرار بود ۲۵دبهمن عمل کنم ولی بخاطر دودل بودنم گفتم فروردین .خواستم مطمئن باشم بعد عمل کنم .نه عزیزم اصلا بیهوش که نمیکنن فقط بهدش تا چن وقت باید عینک دودی بزنی اخه چشم تا یه مدت به نور حساس میشه.بعدم میگن فقط سه روز بعدش درد و سوزش تو چشم حس میشه که اونم با مسکن رفع میشه.من خیلی تحقیق کردم الان نسبتا مطمئنم واسه عمل ولی باز دارم تحقیق میکنم
مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍