2777
2789
عنوان

اونایی که چشماشون ضعیف بوده و عمل کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 57 پست
چرا برگشت دلیلشو نمیدونی

همون موقع هم دکتر گفت آستیکماتیسمت برمیگرده...ضعیف نشده چشمم ولی...فقط دوبینی رو دارم...دلیلش کار با کامپیوتره فکرکنم برای من...شغلم ایجاب میکنه...

من اگه بعد از ده سال بازم برگرده تصميمم عوض نميشه وبزودى ميخام عمل كنم ،از عينك ولنز خلاص ميشم، ...

منم از عینک متنفرم حوصله لنزم ندارم بخاطر همین میخام عمل کنم شماره چشمم ۳ هس

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی ار کی یا همون لازم از لیزیک بهتره،فقط پیش دکتر خوب برو حتما،هزینه بالاتر بده که برای یه عمره

اره خودمم شنیدم دکترم خوبه فقط خودم دو دلم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
واقعا؟ شما عمل کردی؟ اگه رعایت کنیم چی منطورم اینه مثلا زیاد چشمو خسته نکنیم چی

من یکم برگشت ولی نه ب شدت قبل ولی من اصن رعایت نکردم

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
لیزیک

لیزیک شنیدم دیگه خیلی کم استفاده میشه میگن لازک و پی آرکی خیلی بهتره چون لایه قرنیه ورداشته نمیشه 

من که یکی ازدوستام عمل کرده راضی نیست  حالت چشماش عوض شده چشماش قرینه نیستن مدام هم چشماش خشکه& ...

عملشون چی بوده

منم از عینک متنفرم حوصله لنزم ندارم بخاطر همین میخام عمل کنم شماره چشمم ۳ هس

عمل كن حتما عزيزم شماره چشم منم يكيش ٣هست يكيش ٢/٥،، شوهرم سال ٩٢عمل لازك كرد الانم خيلى راضيه چشماش آستيكماتش ٤ بود

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
من که یکی ازدوستام عمل کرده راضی نیست  حالت چشماش عوض شده چشماش قرینه نیستن مدام هم چشماش خشکه& ...

خشکی چشم تا چن ماه بعدش میگن طبیعیه

شوهرم استیگماته میگه میخوام عمل کنم هر چی بهش میگم نکن برمیگرده قبول نمیکنه از چشش هم زیادکار میکشه ...

من خودم فقط نی نی سایت زیاد میام وگرنه حتی پای تی وی هم نمی شینم بعد از عمل رعایت میکنم فقط میخام مطمئن شم که اگه رعایت کنم برنمیگرده

همون موقع هم دکتر گفت آستیکماتیسمت برمیگرده...ضعیف نشده چشمم ولی...فقط دوبینی رو دارم...دلیلش کار با ...

چشم منم آستیکماتیسمت بود دکتر عمل نکرد، بعد از عکس برداری گفت عمل نکنی بهتره. ولی دو تا آشناهامون عمل کردند خیلی راضیند الان بیشتر از 15ساله. منم خیلی دوست دارم عمل کنم

سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.