2777
2789
عنوان

خانم های چادری میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 114 پست
لزومش این هست هنوزم امید دارن به شوهرم و پالس می‌فرستند مستقیم ، اگر من شیک پوش نباشم فکر میکنن من د ...

عزیزم اتفاقا شما فقط باید رو همسرت کار کنی. طوری بی تفاوت ولی منطقی صحبت کن که اونا در چشم همسرت لی ارزش و دم دستی بشن. عزت نفس تو چنان بالا ببر که بدون ظواهر، از همه شون سر تر به نظر بیای.

اوایل ازدواج مون همسر من می‌گفت روسری روشن بیشتر بهت میاد یا فلان چیز و بپوش کفش پاشنه دار بپوش

من بهش گفتم ذره ای نمی‌خوام جلب توجه نامحرم بکنم انقد خوار و حقیر نیستم.

یا مثلاً چادر زیباتر رو گفتم من در نهایت سادگی و حجاب می‌خوام باشم. اینطوری از حضرت زهرا خجالت میکشم.

و و و....

خلاصه الان طوری شده با دوستاشون رفت و آمد داریم اونا ادکلن میزنن یا آرایش ساده،  همسرم میگه آخر الزمان شده و متاسفانه زن ها دارن پس رفت میکنن و ....

البته نمی‌خوام بگم خیلی خوبم ها،

بارها وسوسه شدم...شاید اصلا در محدوده ی حرام هم نبوده، ولی با یه تلنگر به خودم اومدم که فلسفه حجاب چیه و شیطون قدم قدم آدمو می‌بره جلو.

اکسسوری بله ، اونم خیلی وقتا یه ساعت ظریف و انگشتر ظریف رو اصلا مردا نمی بینن ، یا خودت رعایت میکنی ...

عزیزم کفش زیبا یا کیف زیبا اگر زینت باشه حرامه.

حالا مثلاً شما یه وقت یه چرم مشکی خوب میخری، جلب توجهی نداره زینت هم نیست.

ولی بالاخره می‌تونه جوری باشه که زینت باشه دیگه. نه؟

خود شما مکلفی. میتونی تشخیص بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اتفاقا شما فقط باید رو همسرت کار کنی. طوری بی تفاوت ولی منطقی صحبت کن که اونا در چشم همسرت لی ...

عزیزم من واقعا نمیتونم ، همین که از محدوده فتوا مراجع بیرون نرم برای کافیه ، مثلا ارایش رو اجازه ندادن نمیکنم ، اما کرم مات کننده و ضد افتاب رو مرجع من اجازه داده میزنم ، رنگ جیغ نمیپوشم اما ترکیب رنگ میکنم

عزیزم کفش زیبا یا کیف زیبا اگر زینت باشه حرامه.حالا مثلاً شما یه وقت یه چرم مشکی خوب میخری، جلب توجه ...

اره منظورم کیف چرم معمولی بود ، شیک هست اما جلب توجه نمیکنه ،جنس و دوخت عالی داره