2777
2789
عنوان

خانم های چادری میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 114 پست

روسریتو با ساق دست یا کیف ست کن

کفشی بپوش که یکم پاشنه دار باشه

ساعت و انگشتر شیک بنداز دستت

ادکلن خوشبو و موندگار بزن

چهرت آراسته و مرتب باشه

مسواک بزن و خوش رو باش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من چادریه..ببین عاشق تیپ و لباساشم کلا بدون چادرهم تیپش خیلی خوشگله بعد روش چادر میپوشه دیگه .. روسری خیلی مهمه روسری های دوستم خوشگل ترین روسری هایی هست که دیدم نپرسیدن از کجا میخره لعنتیا رو اصلا هیچ جا اون مدلی ندیدم خیلی خوشگلن.. خیلی هم قشنگ می‌بنده کامل حجاب می‌کنه و چادر میپوشه ... صادقانه بگم قشنگترین چادری ایه که دیدم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عربی های جواهر دوزی و مخمل خوشگلهجنس ندا گلکسی هم برا مهمونی و... خوبه بنظرمولی برا روزمرگی کرپ خاوی ...

اره مخمل تو مطب یه دکتری دیدم سر یه خانوم چادری بود خیلس قشنگ بود

فک کنم الان گرم باشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

روسری ساتن زیر چادر سر کن یه آرایش ملایم 

کفشتم میتونه یه پاشنه معمولی داشته باشه یا ن کلا تخت باشه ورنی خیلی شیکه براق البته خیلی وقته کفش درست درمون ندیدم 

دیگه اینکه یه انگشتر یا دستبند بنداز 

ساق میتونی بندازی با روسریت ست باشه 

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

همش اعتماد. بنفس ندارم ، بقیه با مانتو شیک و خوش دوخت رسمی و کفش پاشنه بلند و شال میان

چادر شیک بپوش .

تو هم شال خوشگل لباس شیک کیف شیک .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

همش اعتماد. بنفس ندارم ، بقیه با مانتو شیک و خوش دوخت رسمی و کفش پاشنه بلند و شال میان

یه بنده خدایی و میشناسم از ایناس ک المان درس خوندن هم خودش هم شوهرش مدرک تحصیلی خیلییییی خوبی داره شوهرشم رئیس دانشگاس طرف چادر میپوشه با مقنعه ولی لباسهای شیک میپوشه زیر مانتوش انقدرهمممم با شخصیت رفتار می‌کنه من ک عاشق رفتار خانومه شدم بخدا

من اونجور جاها اتفاقا باحجاب کاملتری میرم که واقعا جذاب و سنگین هست یک روسری ابریشمی  را با گیره  مدل لبنانی میبندم  وکاملا تا جلوی پیشانیم ردسریمو پایینتر میبندم کفیکس میکنم واون چادری که ازهمه گرونتره را انتخاب میکنم وکفش چرمی میپوشم 

من این عید چادرهایی که خریدم نصف بیشتر پکل کل خریدام بودن بخدا وهمینطور روسریام