2777
2789
عنوان

خانم های چادری میشه بیایین

1792 بازدید | 114 پست

سلام خانم ها 

بنده چادری هستم ،من همیشه تیپ معمولی با چادر میزنم،گاهی باید برم جاهایی که نیاز هست پولداری و لوکس بودن از سر و وضعم نمایان باشه محل کار خودم و شوهرم،  همه پولدار و با کلاسن ، چی بپوشم ، چه مدل و جنس چادری و...؟

چادر مه الان خودش کالای لوکس 

چادر خریدم ۸میلیون😂

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من چادر عربی همیشه سرم میکنم بعد بخام جایی برم شیک باشم چادرمو با روسریای خوشگل مثلن ست میکنم یااا کیف وکفش خیلیی موثره

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

همش اعتماد. بنفس ندارم ، بقیه با مانتو شیک و خوش دوخت رسمی و کفش پاشنه بلند و شال میان

خب کفش پاشنه بلند بپوش اتفاقن با چادر انقد قشنگ میشه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

روی کیف و کفشت کار کن بیشتر 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

من چادری نیستم 

اما چادر های لوکسی تو بازار هس که پارچه اش خیلی شیکه

روسری ام خیلی مهمه که خوش رنگ و خوش جنس باشه

کفتان هم گزینه ی خوبیه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

چادر ساده خوبه پ از اون پارچه طرحدار مجلسیا عم واقعا شیکه ولی خب بستگی به سنتونم داره 

زیر چادر روسری خیلیی مهمه خیلیااا مانتو متناسب و شیک

اکسسوری هم مهمه اول از همه کیف و بعد کفش و در کنار همه اینا استفاده از ساعت و دستبند و انگشتر که ترجیحا طلا باشه عالیه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
همش اعتماد. بنفس ندارم ، بقیه با مانتو شیک و خوش دوخت رسمی و کفش پاشنه بلند و شال میان

شاید عمیقا متوجه ی چادری که سر میکنید نیستید 

کتاب مسئله ی حجاب شهید مطهری کمک کننده است بنظرم

چادر کرپ کن کن عربی 

روسری ابریشمی 

حتما کیف و کفش ست چرمی رنگ روشن 

ساعت و حلقه حتما داشته باش

شلوار راسته پارچه ای مخصوصا از جنس گاواردین یا کرپ مرغوب 

مانتو کتی 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...