2821
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم😭😭

455 بازدید | 22 پست

دوستان بیایین بگین تقصیره کدوممونه 

شوهرم داشت حموم میکرد زیر دوش بود بعد من خواستم باهاش شوخی کنم دیدم در حمومو نبسته یه پارچ آب سرد برداشتم ریختم روش اونم صداشو بلند کرد طوری ک انگار عر عر میکرد میگف این چکاریه مادر صاحابمو گاییدی نزدیک بود قلبم وایسه و اینا منم ک دختر ارومی هستم هیچ وقت صدامو بلند نمیکنم یا عصبی نمیشم عصبی هم بشم خیلیییی خودمو کنترول میکنم ، منم بهش گفتم سگ که نیستی صداتو بلند میکنی سگی اره؟ اولین بار بود اینطور میگفتم از اون موقعه تا الان هیچ حرفی نزده باهام منم چون تازه عروسم عادت دارم تا بغلش نرم خوابم نمیبره ولی اون به کتفشم نیس گرفته خوابیده چیکار کنم بنظرتون🥲🫠

خیلی بد حرف زدی تو

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پسر ۷ ساله م پرسیدم گفت مقصر شمایی

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

برو سجده شکر بجا بیار که من جا شوهرت نبودم.......

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

خب شوخی یهویی عصبانیتم داره دیگ 

مادر صاحابمو گاییدی دقیقا منظورش مادر کیی بود؟، صاحب شوهرت کیه؟

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

2825
2823
2791
2779
2792