2777
2789

من یک دختر دارم که از خودم نیست از مردی هست که باهاش ازدواج کردم 

بالای ده سال هست که برای دخترم مادری کردم و خیلی عاشقشم خیلی دوسش دارم به حد مرگ دوستش دارم...مدام نگرانشم 

یکی از آشناهای شوهرم امشب خونمون بود با مادر شوهرم 

خیلی رانندگی اون آقا وحشتناکه من درگیر شام درست کردن بودم بعد دخترم اومد گفت میشه باهاشون برم بیرون گفتم نه به هیچ وجه قبلا هم به دخترم گفته بودم می ترسم با اونا بری بیرون 

بعد مهمونام رفتن و برگشتن شام خوردن داشتن می رفتن خونشون گفتن واسه چی نذاشتی بچه بیاد مادر بزرگ بچه ناراحت شده نذاشتی بیاد گفته طفل معصومم رو نداشته یک دوری بزنه 

من ده ساله دارم دخترمو بزرگ می کنم آیا همین قدر حق ندارم براش که نگرانش بشم و ندارم هرجایی بره؟؟ وقتی اون آدم اینقدر وحشتناک رانندگی می‌کنه. هنوز بعد ده سال برای خانواده شوهرم نامادری حساب میشم.امشب کلی اشک ریختم. شوهرممم هیچ وقت هوامو نداشت. جز خیانت کاری نکرد... خودممم نذاشت مادر شم

به این دخترم که دل بستم مدام باید جواب پس بدم.بابا بچمه نمی خوام هرجا اونا خواستن بره

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزمممممم چقد مهربونی قربونت مهربونیت برم من

کاش بهشون میگفتی ترسیدم بخاطر رانندگی افتضاحت نمیتونم بچمو بسپارم بهت

متاسفانه نامادری بودن همینه ناراحت نشیا ولی اگه تو بچه تنی خودتو کتک بزنی کسی چیزی نمیگه ولی به بچه ای که سرپرستیش باهاته بگی بالا چشمت ابروعه سریع قضاوت میشی ک اره نامادری تو فلانی بهمانی و اینا

تا بوده همین بوده 

نامادری ها اَخ هستن 

انگشاتم عسل کنی میگن نامادریِ .عیب نداره اسی 

اجر تو با خدا 

خدا خودش داره میبینه ...

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خوب کردی نزاشتی بره .حالا که تنها دلخوشیته خیلی ازش مراقبت کن .مادربزرگشم هیچ غلطی نمیتونه بکنه خیلیم ناراحته بشینه تو آب سرد 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

دوس داری بگیم حق با توئه؟؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود