میشه نظر بدین؟دکترش گفته باید واریکوسل عمل کنه.سنوگرافی داده گفتن واریکوسل خفیف..شیش ساله ازدواج کردن تقریبا دو سال و نیمه بچه دار نمیشن خواهرم همه چی نرماله فقط عکس رنگی نداده..راستی میپرسه میگه قبل ای یو ای باید عکس رنگی گرفت؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین شوهر منم واریکوسل داشت اگه میخاد عمل کنه تو را خدا برد پیش یه دکتر عالی چون وقتی شوهر من عمل کرد چند روز بعد دچار درد بیضه شد الا ن ۷ ساله درد داره دکتر درست عمل نکرد من میگم اول بره پیش یه دکتر طب سنتی حتما دکتر باشه من شنیدم با زال خوب میشه واریکوسل خیلی هم برا اسپرم خوبه
خواهرتون عکس رنگی بگیره اول زیاد مشکل شوهرش حاد نیس من خودم همسرم واریکوسل گرید ٣ داشت ولی خدا رو شمر فقط رو تحرک ایپرمش تاثیر گذاشته بود ماه دوم اقدامم بدون مصرف دارو نه خودم نه شوهرم باردار شدم
میشه نظر بدین؟دکترش گفته باید واریکوسل عمل کنه.سنوگرافی داده گفتن واریکوسل خفیف..شیش ساله ازدواج کرد ...
اره عزیزم.برای ای یو ای داشتن حد اقل یک لوله سالم ضروریه.پس حتما باید عکس رنگی بگیره
خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...