2777
2789
عنوان

جاریم بردن آی سی یو

209 بازدید | 12 پست

خونوادگی مشکل افت قند دارن

برادرش که ۱۰ ۱۲ سالشه اکثرا برای این مشکل بستری میشد

خودشم ۱۹ سالشه یه سال عروسی کرده الان ۵ ماهه بارداره از اول بارداری هر چن وقت یکی دو شب بستری میشو چون ویار داره هیچی نمیخوره بالا میاره از اون طرف قندش میوفته و غش میکنه

الان بعد ۵ روز بستری بودن منتقل کرده ای سی یو

خیلی نگرانیم واقعا 

از بیماریش هم دکترا سر درنمیارن

ولی گفتن اگر حال خودش خرابتر بشه بچرو سقط میکنن

از اول عروسی دائم میگفتن بهش بچه نیاریا وایسا سنت بسشتر بشه بدنت اوکی بشه از هر لحاظ 

ولی گوش نداد

بچس ادم دلش میسوزه براش

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

دستوری برای آگاهی از رسیدن و یا نرسیدن به حاجت خود 

🍃در خزائن(ص۲۴۲) جناب نراقی(قُدِّسَ سِرُّه) آمده است که در کشکول به خط شهید(رحمة‌الله‌تعالی‌علیه) دیده و یافت شده است و اسناد آن به دانیال نبیّ(علیه‌السلام) می‌رسد که : 

📌اگر کسی را حاجتی باشد و بخواهد بداند که به حاجت خویش نائل می‌شود یا خیر. مقداری از یکی از حبوبات را در ضمن نیّت حاجت خود، بردارد و از آن مقدار، هشت تا هشت تا کسر نماید، باقی ماندهٔ آن را شمارش نماید...👇🏻

بچه هاااا به نیت چیزی که میخواین یه مشت از هرچی حبوبات دوست دارین نخوو لوبیا هرچی دارین تو خونتون بردارین به نیتتون با بسم الله بعد دونه دونه 8تا8تا بشمارین ببینید چن تا میمونه اخرش

🔹اگر مقدار باقی مانده یک عدد بود، آن متعلق به فلک زهره است و صاحب حاجت، به حاجت خویش نائل می‌شود.

🔸اگر مقدار باقی مانده از حبوبات، دو عدد بود، آن متعلق به فلک مریخ است، و صاحب حاجت به حاجت خود نخواهد رسید.

🔹اگر مقدار باقی‌ مانده سه عدد بود، آن متعلق به "ذنب" است و نحس می‌باشد و وی به حاجت خود نخواهد رسید.

🔸اگر چهار عدد باقی ماند، متعلق به زُحل می‌باشد و او به حاجت خود نخواهد رسید.

🔹اگر پنج عدد از حبوبات باقی ماند، متعلق به مشتری است و وی به حاجتش سریعاً خواهد رسید.

🔸اگر شش عدد از حبوبات باقی ماند، آن متعلق به قمر است و صاحب حاجت به حاجت خود خواهد رسید.

🔹اگر هفت عدد از حبوبات باقی ماند، متعلق به عطارد است و صاحب حاجت به شکل نیکویی به حاجت خود خواهد رسید.

🔸اگر هشت عدد از حبوبات باقی ماند، صاحب حاجت، هیچگونه اقدامی ننماید، چرا که در وقت خاص، به حاجت خویش نائل خواهد گشت.

برای منم دعا کنید به ارزوم زودتر برسم

1404/02/13 | 23:16

0 نفر لایک کرده اند ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستوری برای آگاهی از رسیدن و یا نرسیدن به حاجت خود 🍃در خزائن(ص۲۴۲) جناب نراقی(قُدِّسَ سِرُّه) آمده ...

😑

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

ان شالله خدا حفظ کنه هم خودش رو هم جنینش رو

امیدوارم

یه ساعته خبر دادن حالش خیلی خراب شده بردنش ای سی یو 

حالم بد شد خدا رحم کنه

امیدوارمیه ساعته خبر دادن حالش خیلی خراب شده بردنش ای سی یو حالم بد شد خدا رحم کنه

صدقه بده هر نبم ساعت به نیتش ، مبلغش مهم نیست ،مثلا هر نیم ساعت هزارتومن ، ازین انلاین ها مثل اپ و اینا پرداخت کن ان شاالله بلا دوره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
دخترعمه منم این مشکل را داره خیلی دکتر رفت در اخرفهمید پمپاژ خون ضعیفه و برای قلبش دارو میخوره و همه ...

برای اینو حتی جواب ازمایششو بردن خارج ی دکتر معروف ببینه ولی باز نتیجه ی نگرفتن

خدا خودش رحم کنه بهش تو این سن دائم بیمارستانه