2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی رو اصلا و ابدا اجازه ندید بچه هاتون ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 6274 بازدید | 87 پست
پس فاجعه اس احتمالن ماهواره ام پخش میکنه چن وقته برا من قطعه خبر ندارم من نسخه کره ای شو نگاه میکنم ...

اینم همینه عزیزم اشتباه میگن 

اینجا کسی از اولش پارنتر کسی نبوده اونجا آشنا شدن روز دوم بکی دوتاشون کات کردن ک تازه هنوزم نرفتن با بقیه اعضای گروه در ادامه ممکنه برن ! 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
نه دیگه سریع سمت وسو ندین به هرچیزی تا وجهه ی دینواسلام هم زیباتردیده بشه وخطشه دارنشه

دوست عزیزم من اصلا نه به دین و اسلام حرفی زدم و نقضی کردم و نه چیز دیگری.اینکه من یک بی حجاب و روشن فکر هستم نقضی در دین نیست که بخواد خطشه ای وارد باشه

بی حجاب و روشن فکر دوتا صفت هست که من درکنار هم استفاده کردم که هرکدوم یک چیز مجزا هستند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ شما و همسرتون جولو بچه همدیگرو بوس نمیکنید؟ مثلا از سرکار میاد ؟ ی بوس ساده ! انقدرم محدود باشه ب ...

شوهرم چرا ولی من ن.چون میگه مامان چرا تو بوس نمیکنی الکی میگم ایرانیا زیاد بوس نمیکنن راستشم گفتم

من بی ادبی در گفتارم ندیدم دوست عزیز که بخوام ادبیات گفتاری یا نوشتاریم رو کسی نقد کنهشما اصل داستان ...

منو و شما ول کردیم 

یکی دیگ ول نمیکنه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اینم همینه عزیزم اشتباه میگن اینجا کسی از اولش پارنتر کسی نبوده اونجا آشنا شدن روز دوم بکی دوتاشون ک ...

بله هیچکس با پارتنر خودش وارد بازی نشده

هرکسی به تنعایی اومده و یک نفر رو انتخاب کرده

ولی درکل این قاب درکنارهم به نظر من اصلا قاب زیبایی نیست ولی خب از نظر یکی دیگه شاید ایرادی نداشته باشه

منم میگم اخه نسخه کره ای اینجوریه همه سینگلن اصن این برنامه ها برا رل زدن مگ میشه کسی ک رل داره تو ا ...

چ جالب من ترکیشو دیدم اونم بد نبود ولی شرکت کننده های ورژن ایرانیش واقعا نچسب الکین 

ولی اصلش همونه ک تو ورژن های خارجیش هست برای ایرانی هم همونه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
نه دیگه سریع سمت وسو ندین به هرچیزی تا وجهه ی دینواسلام هم زیباتردیده بشه وخطشه دارنشه

چ ربطی ب اسلام داش.بعدشم اسلام درهر صورت برا من یکی داغونه شما خودتو زیاد پاره نکن

شوهرم چرا ولی من ن.چون میگه مامان چرا تو بوس نمیکنی الکی میگم ایرانیا زیاد بوس نمیکنن راستشم گفتم

گناه داله بوسش کن😕

ببین بنظرم همچی باید کنترل شده باشه اگ بچرو محدود کنی زیاد خوب جامعه رو ک نمیتونی محدود کنی بیشتر کنجکاو میشه از طرفی باید ی حد و مرزی هم باشه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دوست عزیزم من اصلا نه به دین و اسلام حرفی زدم و نقضی کردم و نه چیز دیگری.اینکه من یک بی حجاب و روشن ...

برگردیدپیام منودوباره مشاهده کنید من درجواب دوست دیگری اون پیامودادم ومنظورم همین بود 

چ ربطی ب اسلام داش.بعدشم اسلام درهر صورت برا من یکی داغونه شما خودتو زیاد پاره نکن

اره بحدا اصلا حرف من ربطی به اسلام نداشت من اصلا حرفم چیز دیگ چسبوند تنگ دین 

همینکارو میکنن ادم رغبت نمیکنه حرف بزنه حتی باهاشون

منو و شما ول کردیم یکی دیگ ول نمیکنه

بله برای یک سوتفاهم که پیش اومده که من دوصفت کنارهم رو به کار بردم ولی شما برداشتتون چیز دیگه بود الکی الکی حرف و داستان به سمت و سوی دیگه کشیده میشه

بله هیچکس با پارتنر خودش وارد بازی نشدههرکسی به تنعایی اومده و یک نفر رو انتخاب کردهولی درکل این قاب ...

چون شما زیادی ساده ای اینا مث فیلم دارن دیالوگ میگن نقشبازی میکنن بعدشم ول نمیکنن برن نفر بعد کلن مسابقه اینجوریه باید ی مدت با همه دیت برن تا فرد مورد نظرو پیدا کنن خونه خالی نمیرن ک.مثلن ی دیت غذامیرن