یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کجاش خوبه؟ با پارنتر های خودشون میرن اونجا بعد با پارتنر های دیگه میریزن روی هم و... دراخر یجورایی پ ...
اینحوری نیست
میرن اونجا آشنا میشن کسی با پارنترش نمیره
جتی رابطه ای هم شکل نگرفته بینشون ک ممکنه کات کننن برن با بعد در مرحله آشنایی هستن ک حالا یکم بغل لمس دارن اونم نرماله تو خارج کشور و افرادی ک اونجا زندگی میکنن
در اصل برنامه ای برای آشنایی
هرچند شرکت کننده ها ب شدت لوس الکی هستن ولی اصلل برنامه پیام خاصی نداره
برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
پس فاجعه اس احتمالن ماهواره ام پخش میکنه چن وقته برا من قطعه خبر ندارم من نسخه کره ای شو نگاه میکنم همه سینگلن باهم دیت غذا میرن اشنا میشن بعد هم تایپو انتخاب میکنن ک اونم خوبنیس چون دل خیلیا شکسته میشه و غرورشون خورد میشه
اینحوری نیست میرن اونجا آشنا میشن کسی با پارنترش نمیره جتی رابطه ای هم شکل نگرفته بینشون ک ممکنه کا ...
منم میگم اخه نسخه کره ای اینجوریه همه سینگلن اصن این برنامه ها برا رل زدن مگ میشه کسی ک رل داره تو این برنامه شرکت کنه.نسخه کره ای شو نگاه کنید جهنم مجردی خیلی قشنگه
نه دیگه سریع سمت وسو ندین به هرچیزی تا وجهه ی دینواسلام هم زیباتردیده بشه وخطشه دارنشه
چ ربطی به دین اسلام داره دوست عزیز! ی چیزی یاد گرفتین میگین اونا حق دارن پرخاش کنن بقیه نکنن چون وجهه دین خراب میشه همینه ک ی عده پرو شدن!
البته من محجبه نیستم و اعتقادی هم ندارم حجاب برام ی نوع پوشش اختیاری هست ک خانم انتخاب میکنه من اصلا در بحث اسلام ورود نکردم منظورم من وصل کردن این دو صفت کنار هم بود انگار غیر این باشه اشتباه! چ بسا خانوم محجبه روشنفکر دیدم و بی حجاب کوته فکر
و برعکس اصلا این دو مقوله ربطی بهم نداره
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید