2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی رو اصلا و ابدا اجازه ندید بچه هاتون ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 6303 بازدید | 87 پست
فیلم های ترکیه ای هم برای بچه ها نیست ولی من چه بسا بچه های زیادی رو دیدم که با خانواده میشینن پای ا ...

والاچن ساله ماهواره داریم ی بار فیلم ترکی ندیدم فقط کارتون اگم یموقع صحنه بوس ببینه بچه براش توضیح دادم مامان باباهای خارجیا بوس میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطور نیس من نسخه کره ای شو دیدم اول رل نمیزنن همه نوبت ب نوبت دیت میرن ک باهم اشنا بشن بعد هرکی با ...

والا اینی که من دیدم

اول از همه یکی یکی پسرا میان‌ دخترت انتخاب میکنن با کدوم باشن

بعد یک مدت با اینه بعد باهاش اخلاقی نمیسازه میره با یکی دیگه

کجاش خوبه؟ با پارنتر های خودشون میرن اونجا بعد با پارتنر های دیگه میریزن روی هم و... دراخر یجورایی پ ...

اینحوری نیست 

می‌رن اونجا آشنا میشن کسی با پارنترش نمیره 

جتی رابطه ای هم شکل نگرفته بینشون ک ممکنه کات کننن برن با بعد  در مرحله آشنایی هستن ک حالا یکم بغل لمس دارن اونم نرماله تو خارج کشور و افرادی ک اونجا زندگی میکنن 

در اصل برنامه ای برای آشنایی 

هرچند شرکت کننده ها ب شدت لوس الکی هستن ولی اصلل برنامه پیام خاصی نداره 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
البته من مذهبیم ولی گفته بی حجاب و روشنفکر .خب نگفته بی حجابه روشنفکر.باحجاب و روشنفکر هم ...

بله اما بنظرم این دو صفت رو کاملا درکنار یکدیگر بکار برده بود ک انگار فقط درکنار هم صحیح هستند 

البته هرکسی ی برداشتی داره 

همچین مسئله مهمی نیست 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
البته من مذهبیم ولی گفته بی حجاب و روشنفکر .خب نگفته بی حجابه روشنفکر.باحجاب و روشنفکر هم ...

قربون دهنتون

واقعا یک انسان هم میتونه بی ححاب باشه هم باحجاب و با روشنفکری تضادی نداره

اره مطمعنم این فرق داره گلم

پس فاجعه اس احتمالن ماهواره ام پخش میکنه چن وقته برا من قطعه خبر ندارم من نسخه کره ای شو نگاه میکنم همه سینگلن باهم دیت غذا میرن اشنا میشن بعد هم تایپو انتخاب میکنن ک اونم خوبنیس چون دل خیلیا شکسته میشه و غرورشون خورد میشه

بله اما بنظرم این دو صفت رو کاملا درکنار یکدیگر بکار برده بود ک انگار فقط درکنار هم صحیح هستند البته ...

نه دیگه سریع سمت وسو ندین به هرچیزی تا وجهه ی دینواسلام هم زیباتردیده بشه وخطشه دارنشه

والاچن ساله ماهواره داریم ی بار فیلم ترکی ندیدم فقط کارتون اگم یموقع صحنه بوس ببینه بچه براش توضیح د ...

مگ شما و همسرتون جولو بچه همدیگرو بوس نمیکنید؟ 

مثلا از سرکار میاد ؟ 

ی بوس ساده ! 

انقدرم محدود باشه بدتره والا توخیابون دختر پسرا بوس و بغلو بالخره بچه میبینه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بله کاملا گویا از ادبیاتتون مشخصه خیلی روشنفکرید!

من بی ادبی در گفتارم ندیدم دوست عزیز که بخوام ادبیات گفتاری یا نوشتاریم رو کسی نقد کنه

شما اصل داستان رو ول کردید و چسبیدی ‌به فرعیات

در هر صورت موفق باشید

اینحوری نیست می‌رن اونجا آشنا میشن کسی با پارنترش نمیره جتی رابطه ای هم شکل نگرفته بینشون ک ممکنه کا ...

منم میگم اخه نسخه کره ای اینجوریه همه سینگلن اصن این برنامه ها برا رل زدن مگ میشه کسی ک رل داره تو این برنامه شرکت کنه.نسخه کره ای شو نگاه کنید جهنم مجردی خیلی قشنگه

منم اینستا دیدم حس خوب بم دست نداد،،کلا مردمشون

یه جوری بودن ،انگار همش تو رابطه ان،

حالا من یه لحظه داشتم امشب فکر میکردم سر اینکه

یه شهر دیگه تنها زندگی کنم با خانواده مشکل دارم

اینا راحت یه کشور دیگه تو این برنامه😅

نه دیگه سریع سمت وسو ندین به هرچیزی تا وجهه ی دینواسلام هم زیباتردیده بشه وخطشه دارنشه

چ ربطی به دین اسلام داره دوست عزیز! ی چیزی یاد گرفتین میگین اونا حق دارن پرخاش کنن بقیه نکنن چون وجهه دین خراب میشه همینه ک ی عده پرو شدن! 

البته من محجبه نیستم و اعتقادی هم ندارم حجاب برام ی نوع پوشش اختیاری هست ک خانم انتخاب میکنه من اصلا در بحث اسلام ورود نکردم منظورم من وصل کردن این دو صفت کنار هم بود انگار غیر این باشه اشتباه! چ بسا خانوم محجبه روشنفکر دیدم و بی حجاب کوته فکر 

و برعکس اصلا این دو مقوله ربطی بهم نداره