2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی رو اصلا و ابدا اجازه ندید بچه هاتون ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 6264 بازدید | 87 پست
برگردیدپیام منودوباره مشاهده کنید من درجواب دوست دیگری اون پیامودادم ومنظورم همین بود

اره جواب شما به پیام من بود من با  استار تر موافقم من اصلا درمورد اسلام باایشون حرف نزدم ک شما اومدی پوشش رو چسبوندی تنگ دین! 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بله هیچکس با پارتنر خودش وارد بازی نشدههرکسی به تنعایی اومده و یک نفر رو انتخاب کردهولی درکل این قاب ...

منم برای خودم و اطرافیانم نمی پسندم ولی خب برای سرگرمیه دیگه اونا راضین 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شما زیادی ساده ای اینا مث فیلم دارن دیالوگ میگن نقشبازی میکنن بعدشم ول نمیکنن برن نفر بعد کلن مس ...

عزیزم من اصلا و ابدا نه رفتارشون رو باور میکنن و نه ادا اصولشون رو

من بحثم اینه این کار تهاجم فرهنگی هست به فرهنگ ما

حرفم اینه بچه ها نباید اینجور برنامه هارو ببینن که ذهنشون مسموم بشه

وگرنه که کی باورش میشه این شوهای ببخشید ببخشید احمقانه این هارو

گناه داله بوسش کن😕ببین بنظرم همچی باید کنترل شده باشه اگ بچرو محدود کنی زیاد خوب جامعه رو ک نمیتونی ...

برا ما نرماله دخترم میدونه عاشقا و پدرومادرا بوس میدن براش عجیب نیس.محدودم نیس شوهرخیانت کارو دلم نمیکشه ببوسم

شما برو ب نماز شبت برس

خانوم شمام توهین نکن 

نماز اون ب منو و شما چ ربطی داره 

ما اصلا راجب چیز دیگ داشتیم صحبت میکردیم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
برا ما نرماله دخترم میدونه عاشقا و پدرومادرا بوس میدن براش عجیب نیس.محدودم نیس شوهرخیانت کارو دلم نم ...

اها 

متاسفم💔

عزیزم من اصلا و ابدا نه رفتارشون رو باور میکنن و نه ادا اصولشون رومن بحثم اینه این کار تهاجم فرهنگی ...

هیچکی.عزیزم این برنامه برا سرگرمیه بچهای کوچیک ک س.درنمیارن بزرگام متوجه میشن الکیه مطمعن باشن پخش زنده نیسک.ایرانیام کلن نمیتونن تقلید درس درمون کنن مث برنامه جوکر ک نسخهای خارجیش خیلی خیلی بهتره

دوست عزیزم درسته سمت و سوی تفکرات من و شما با این دوست عزیز یکی نیست ولی لطفا به اعتقادات و منش بقیه ...

اتفاقن همینا باعث شدن همه چی خراب شه ازبس تو همه چی دخالت کردن مث نخود هر اش پریدن وسط اخه کی با شما بود ـما کاری ب کار اینا نداریم اینا دست از سرما برنمیدارن فک میکنن باید همه جا نظرشونو بچپونن