2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی رو اصلا و ابدا اجازه ندید بچه هاتون ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 6261 بازدید | 87 پست

جمله ای ک گفتین بی حجابم و بسیار روشنفکر برام ترسناک تر از اون برنامه بود😐روشنفکری چ ربطی به حجاب داره؟ هردو جدا هستند 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش خوبه؟ با پارنتر های خودشون میرن اونجا بعد با پارتنر های دیگه میریزن روی هم و... دراخر یجورایی پ ...

پس رو دست همه فیلم ترکی ها بلند شده😁😁

منم نگفتم خوبه گفتم به نظرم خوب میومد

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

من توی یوتیوب دیدمیک برنامه که در ترکیه ضبط شده و مجری برنامه پرستو صالحی استچندتا دختر و پسر تو یک ...

اینطور نیس من نسخه کره ای شو دیدم اول رل نمیزنن همه نوبت ب نوبت دیت میرن ک باهم اشنا بشن بعد هرکی با هرکی مچ شد رل میزنن

من فقط تیزرشو دیدم و میگم که افتضاحه واقعا افوله فرهنگیه این مدل برنامه ها ترویج بی بند و باری و دم دستی بودن زن ها و دختراست انگار که تو یه کالایی و باید همیشه آرایش کرده و لبخند به لب منتظر انتخاب شدن توسط یه صرفا نر باشی..‌‌.

مملکتی که اولین تمدن بشر در اون بوده با پشتوانه فرهنگ و ادبیات پربارش باعث تاسفه که همچین برنامه های مستهجنی برای نوجوان ها پخش بشه

چون بُت‌کده‌ی کهنه به نزدیکی کعبه    گویا که خدا خواسته آباد نباشیم❤️‍🩹

جمله ای ک گفتین بی حجابم و بسیار روشنفکر برام ترسناک تر از اون برنامه بود😐روشنفکری چ ربطی به حجاب د ...

شما جدا حساب بفرمایید

من هم بی حجاب هستم و هم روشن فکر

فکر نمیکنم باهم تضادی داشته باشن دوست عزیز

شما دنبال زیر بغل مار میگردید گویا

بخاطر همین فیلماست که خیانت زیاد شده چشم میبینه دل هوس میکنه..ودیدن مداوم قبح همه چیز ریخته شده..البته که هدف این شبکه های فارسی زبان همینه..شنیدم ترکیه بیشترین امار خیانت رو داره

جمله ای ک گفتین بی حجابم و بسیار روشنفکر برام ترسناک تر از اون برنامه بود😐روشنفکری چ ربطی به حجاب د ...

البته من مذهبیم ولی گفته بی حجاب    و     روشنفکر .خب نگفته بی حجابه روشنفکر.باحجاب   و   روشنفکر هم داریم.حالا کلا منظورش چیزدیگه اس      

برنامه ای ک برا بچها نیس ک ادم نمیزاره ببینن بعدشم بچه رو جذب نمیکنه دومن اینا برنامه همش الکیه چقد ...

فیلم های ترکیه ای هم برای بچه ها نیست ولی من چه بسا بچه های زیادی رو دیدم که با خانواده میشینن پای این برنامه ها

اینستا هم که الحمدالله الان تو عصر ارتباطات دست هر بچه ای هست

شما جدا حساب بفرماییدمن هم بی حجاب هستم و هم روشن فکرفکر نمیکنم باهم تضادی داشته باشن دوست عزیزشما د ...

بله کاملا گویا از ادبیاتتون مشخصه خیلی روشنفکرید! 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید