2777
2789
عنوان

روم نمیشه خواستگار بیاد

973 بازدید | 54 پست

خونمون کوچیکه قدیمی هم هست وسیله درست درمونی هم نداریم یه اتاق با یه هال کوچیک یه اشپزخونه حمام و دستشویی هم تو هاله وسیله هامونم تازه نیست 

هر کی میگه بیاییم خواستگار به خاطر این مساله رد میکنم البته چندان هم خواستگار ندارم ولی خوب هر کی میاد رد میکنم سنمم داره ۲۸ میشه احساس خیلی بدی دارم

شما ها اگه از خانواده پسر باشین به ظاهر خونه توجه میکنین یا واستون مهم نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول چند جلسه با پسره برو بیرون

شاید اصن این چیزا براش مهم نباشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

دروغ چرا اره توجه میکنم

البته خانواده با ابرو با شخصیتی باشن زیاد نه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

چ ربطی داره واااا مگه از املاکی اومدن خونه بخرن؟ بعدشم خوده واقعیت باش چیزی نیست ک بخوایی ضعف نشون بدی که اگه نشون بدی فردا همینو میزنن تو سرت با اعتماد به نفس باش دخترر

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍

ببخشید ولی طرز فکرتون به دخترای ۱۸ساله بیشتر میخوره 

یعنی هرکس خونشون خوب نیست نباید ازدواج کنه؟

بعدشم مگه میخوان خونتون رو بگیرن میخوان خودتو بگیرن 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

اونا خودشون راضی ان اونوقت تو ناراضی

خوب اونا که نیومدن وضع خونه رو ببینن معرفی میشن

از همین حس بدی میگیرم اگه بیانو وضعمونو ببین بعد اونا جواب نه بدن خیلی بده