2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرفات گوش میدم تا هر وقت ک بخوایی شاید آرومت کنه

حتی منم حالم خوب شد بااین حرفت 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

گرفتم

من خودم هرموقع حالم بده وکلافم دوش میگیرم وزیارت عاشورا صوتی استاد فرهمند گوش میدم  حالمو خوب میکنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قربونت برم مرسی که هستی❤️❤️

خدا نکنهه مهربون ببین ادما تو زندگی صدها بار میخورن زمین مثل داستان دوچرخه سواری انقد میخوری زمین زانوت زخمی میشه تا یاد بگیری بدون چرخ کمکی دوچرخه سواری کنی زندگیم همینه انقد چاله چوله داره ک

غصه نخور به اینکه فردا چه میشه و مقصد کجاستم فکر نکن تو مسیر زندگی کیف کن ک اگه در لحظه حالت خوب نباشه باختیی نمیگم اصلا به فکر آینده نباشاا نه به فکر باش ولی نه اونقد ک از بهترین لحظه های زندگیت بیخیال رد شی بری 

سعی ‌کن دلیل حاله خوبه خودتت باشی منتظر نباش کسی خوشحالت کنه

نمیدونم کی هستی ولی دوست دارم حالتو خوب کنم پس بخندد :)))🤍

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
حتی منم حالم خوب شد بااین حرفت

عزیزمم حرفم فقط با اون شخص نبوداا شما هم میتونی رو حرفم حساب کنی 

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
عزیزمم حرفم فقط با اون شخص نبوداا شما هم میتونی رو حرفم حساب کنی

مرسیمهربونم همین ک گفتی ی دنیا ارزش داشت خداالاهی بهترینارو سرراهت قرار بده حال دلت خووب باشه الهی

ناراحتم واقعا خوشحال نیستم هی میگم بهتر میشه بهتر میشه همیشه شاکرم حتی با ناملایمات زندگی

همه چی سخت شده درک میکنم

ولی اگه تو ذهنت هی مدام تکرار کنی سخت ترم میشه چون مغز قبول میکنه ک کم آورده نمیدونم چی حالتو خوب میکنه، خودتت شناخت بهتری داری موزیک، فیلم، کتاب، آتیش درست کردن، قدم زدن،حرف زدن، اشپزی کردن، یا اصلا یه کاغذ برادر همه حرفاتو بنویس بابا زندگی خیلیی قشنگه خودتو نباز دختر حالا کلیی راه در پیش داری قوی باش میگذره

قوی ترین زخم ها هم یه روزی خوب میشن اگرم خیلی خیلی زخمت عمیقه یه رد خیلی گمرنگ ازش میمونه ته ته خاطرات ذهنت همین، نمیگم سنت بره بالا فراموش میکنی چون معتقدم ادما هیچو فراموش نمیکنن فقط یادشون میره ولی ته ته ذهنشون اون روزایی ک حالشون بد بود میمونه 

در کل دوست دارم حالت خوب باشه فقط نباز خودتو🤍

مرسیمهربونم همین ک گفتی ی دنیا ارزش داشت خداالاهی بهترینارو سرراهت قرار بده حال دلت خووب باشه الهی

قربونت برمم من همچنین برای شما عزیز دلمم🤍

قربونت برمم من همچنین برای شما عزیز دلمم🤍

ممنون رفیق

چی شده خوبی تو؟

نه من سالهاست که حال روحی ام خرابه 

انگار امشب چاقوی صدم رو هم فرو کردن به تنم

مهم نیست من عادت کردم

تو چته؟ خوبی؟ بخدا آدم خوب ها همه درد دارن فقط بدها خوشن چون برای خوشی خودشون بقیه رو له میکنن