پسرم ۱۶ سالمه.آخرین امیدم برای درمان خودم اینجاست.چیکار کنم ریشام کمتر بشه؟؟با تیغ نمیزنمشون با ماشین میزنم ولی خیلی زود رشد میکنه.نمیخوام تو این سن اینهمه ریش داشته باشم هر راهکاری داریم بگین تروخدااا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نمیگم نداشته باشم.میگم تو این سن نداشته باشم سال بعد یا دو سال بعد باید داشته باشم.بین همین های س ...
مطمئن باش دوستات غبطه میخورن بهت
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
من بین همسن هام از همه بیشتر ریش دارم.این ناراحتم میکنه و بدم میاد
این طبیعت سنتونه داداش منم چون تو مدرسه مسخرش میکردن ریش و سبیل خودشو زد😇 هر چی هم میگفتیم نزن سیخ میشه گوش نکرد الان همونطوری شده به حرف بقیه چرا اهمیت میدین آخه
مثل موم عسل . ذوب میکنن بعد میزنن به صورت و بعدش که کمی خشک شد ، جدا میکنن سریع. اما خیلی درد داره و اینکه چون صورتت هم هست و دوران بلوغی احتمال زیاد بشدت جوش بزنی بعدش. لیزر هم نرو بنظرم چون کلا از بین میبره ریشهاتو یا اینکه سکه سکه درمیاد ریشات و خیلی زشت میشه.