2777
2789

چند وقت یبار داری ؟ من که همیشه دارم از صبح تا شب هیچ وقت از بین نمیره فقط کم و زیاد میشه به چیزایی که میخورم هم ربطی نداره حتی ناشتا هم نفخ دارم امونمو بریده اصلا احساس راحتی و سبکی ندارم تو شکمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت یبار داری ؟ من که همیشه دارم از صبح تا شب هیچ وقت از بین نمیره فقط کم و زیاد میشه به چیزایی ...

خیلی مضخرفه واقعا 🥲 

من تقریبا هرروز باهاش درگیرم 

اره واقعا به تغذیه ربطی نداره برای من موقع پریودی بیشتر میشه 

میگن قرص دایمتیکون خوبه 

میخوام برم بخرم 

شما درمانی استفاده کردی؟

خیلی مضخرفه واقعا 🥲 من تقریبا هرروز باهاش درگیرم اره واقعا به تغذیه ربطی نداره برای من موقع پریودی ...

خیلی بده خیلی 

انرژی آدمو میگیره دلت نمیخواد هیچ کاری کنی

من پنج ساله هر روز دارم باهاش زندگی میکنم

دکتر زیاد رفتم آزمایش سلیاک دادم منفی بود 

گفتن احتمالا سندرم روده تحریک پذیر باشه

آره قرص دایمتیکون و قرص های دیگه هم مصرف کردم ولی فایده نداشت 💔

حالا شما استفاده کن شاید به شما جواب بده 

خیلی بده خیلی انرژی آدمو میگیره دلت نمیخواد هیچ کاری کنیمن پنج ساله هر روز دارم باهاش زندگی میکنمدکت ...

وای چقدر بد🥲 

اینطوری خیلی سخته که ناراحت شدم 

امیدوارم درست شه برای شماهم 

منم می‌خورم بیینم چی میشه 

شنیده بودم استرس باعث نفخ میشه الان گفتیم روده تحریک پذیر یادش افتادم

وای چقدر بد🥲 اینطوری خیلی سخته که ناراحت شدم امیدوارم درست شه برای شماهم منم می‌خورم بیینم چی میشه ...

مرسی عزیزم ایشالله توام مشکل خاصی نداشته باشی و خوب بشی من دیگه دارم عادت میکنم و سعی میکنم نادیده بگیرم هر چند ممکن نیس ولی چاره ای نیس

آره استرس منشا همه بیماری هاس و باعث میشه علائم بدتر بشه