2777
2789

خانمای عزیز من حدود یکسال هست که توی رابطم و شروع رابطه با قبول صرفا دوستی از سمت دو نفرمون بود ولی الان حرف از ازدواج و خرید حلقه آشنایی خانواده ها وسطه...ولی من میترسم،میترسم این همه دوست داشتن احترام از بین بره،ذوق دیدن همدیگه و برنامه چیدن که تو هفته حداقل یبار ببینیم همدیگه بی معنی بشه...خوشحال شدن از دیدن و باهم بودن های بدون برنامه....امشب بهش گفتم دلم تغییر نمیخواد گفت آخرش که چی نمیشه دوست موند تا اخر ...برای شما چجور پیش رفت؟ازدواج نسبت به دوستی خیلی همه چی عوض میکنه؟ذوق و دوست داشتن و عشق کم میشه؟برای شما چجور بود؟

نه من بعد ازدواج هیچی تو رابطم تغییر نکردشکلش عوض میشه بله، ولی عشق و حمایت آدما نسبت بهم تغییر نمیک ...

ذوق و شوق میمونه یا روزمرگی کمش میکنه؟ مادر هم شدین؟میترسم ازدواج و بچه همه چی که الان داریم رو خراب کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسرم دوست بودیمالانم ۲ سال زیر ی سقفیم خداروشکررر همه چی عالی میگذرهشک نکن قرار نیست اتفاق بدی ...

میترسم دلتنگ نشیم دیگه...روزمرگی همه چی رو بگیره ازمون...

خب قسمت اول عشق به هیجان اولیه است این جای خودش رو به شناخت میده شما که یکسال گذشته این شده حتی توی رابطه خصوصی هم قسمت زیادیش همین تجربه اولیه است باید مدام تنوع و آپدیت کرد منو شوهرم کل پروسه آشنایی و عقد ۶ ماه شد خودم ازش راضیم ولی میگم کاش بیشتر میشد کاش ۱ سال مثلا خب همین خیلی فرق داره من یه رابطه با پارتنر هم واسه ۳ سال داشتم اونم واقعاً رابطه با کیفیت و خوبی بود تقریباً مثل الان شما شاید ولی ازدواج بهت بگم کلا یه دنیای دیگه است 

ذوق و شوق میمونه یا روزمرگی کمش میکنه؟ مادر هم شدین؟میترسم ازدواج و بچه همه چی که الان داریم رو خراب ...

نه من بچه نمیخوام

بچه به مدیریت و تلاش چند برابر نیاز داره

نه راستش من دچار‌ رویکردی نشدم. میگم که شکلش عوض میشه. دیگه همش عشق و حال و تفریح نیست. ولی برای من تفریح هنوز خیلی پررنگه

بستگی داره چجوری بتونین سوءتفاهم ها و اختلافاتی که پیش میادو مدیریت کنین.اگه مدیریتتون خوب باشه صدمه ...

الان خیلی خوب مدیریت میکنیم دو طرف گاها کوتاه میام و به دل طرف مقابل راه میام...میترسم ولی شرایط اینجور نمونه

میترسم دلتنگ نشیم دیگه...روزمرگی همه چی رو بگیره ازمون...

نه بابا 

بعدش راحت تر بیرون میرین

مسافرت میرین

شب ها میرین بیرون

چیزهای جدید تجربه میکنید

بعدشم درگیر عروسی و اینا

مرحله آخر مثل ما نی نی میارید زندگیتون بهشت بود بهشت تر میشه