2777
2789
عنوان

کسی لپ تاپ اچ پی داره

36 بازدید | 4 پست

من هندزفری که میزنم اصلا نمی‌خونه کسی می‌دونه چرا لطفا راهنمایی کنید

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

هنزفری تازه گرفتید؟سیمی دیگر؟یا ایرپاد منظورتون بود؟

هنذفزی سیمی 

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنذفزی سیمی

شاید از داخل سیم اش پاره شده و شاید باند هایش ترکیده هر کدوم از اینا اتفاق افتاده باشه دیگه هندزفری باید انداخت دور به درد نمی خورد.

حالا شاید مشکل از سوکت دستگاهی که به ان وصل کردید باشد به جایی دیگر وصل کردید ببینید کار می کند؟

شاید از داخل سیم اش پاره شده و شاید باند هایش ترکیده هر کدوم از اینا اتفاق افتاده باشه دیگه هندزفری ...

هندزفری به گوشیم میخوره و میخونه ولی ب لب تاپ خیرر