2777
2789
عنوان

چشم بند خوابیدن میزنید🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 55 پست

من دستمال میبندم رو چشم و گوشم..چون گوشم از راه هوا مریضم می کنه گوشم سرد بشه درد گوش میگیرم و‌عفونت می کنع میبندم برام بهتره راختتر میخابم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر که کلم رو تکون میدم تو خواب 😂

😂🚶

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

😂🚶

مثلا ما با دوستای مامانم رفته بودیم باغ بعد من و بقیه دخترا و یه خانوم بزرگ تو یه اتاق بودیم بعد منو انداخته بودن کنار این بنده خدا 😂 خدا میدونه که چقدر تو خواب لگد زدم و تکون خوردم که وقتی بیدار شدم برعکس بودم 😂

مثلا ما با دوستای مامانم رفته بودیم باغ بعد من و بقیه دخترا و یه خانوم بزرگ تو یه اتاق بودیم بعد منو ...

شیططططوووووووون😂😂😂لگدمالش کردی

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

فراموش میکنم اتفاقا تو داروخانه ها پره اما هر بار که میرم فراموش میکنم بخرم فردا یکی میخرم.نور از زی ...

تو گوگل بنویس باسلام.

خرید هاتو از باسلام بکن عالیه. چشم بند از اونجا بخر

خودت میتونی جنس خوب بخری.  من نمدی خریدم

طفلکی‌😂

😂