2777
2789

بعد چنسال باردار شدم سر هیچ کدوم از زایمانام بهم سر نزد فقط وقتی بچه رو اوردیم خونه یه دوساعت اومد و رفت الان جاریم زایمان داشت شب کلا رفت بیمارستان بعدش که بهش گفتم به من حتی سر هم نزدی گفت شوهرم نزاشت امشب گفتم از شوهرش بپرسم ببینم راست میگه یه فیلمی بازی کرد که نگو زد به گریه گفت من مریضم اگه بخام بمیرم هم خونت نمیام به خاطر این حرفت و تو نباید اینطوری باشی تو به من هیچی نگفتی فقط مادر خودتو خبر کردی منم نیومدم گفتم مگه شوهرم قبل رفتن به بیمارستان زنگ نزد بهت گفت چرا ولی تو به من چیزی نگفتی

آخرش هم رفتم اب بیارم برا پسرم شنیدم اروم گفت خدا به روزم بشینی منظورش مریضیش بود

اهمیت نده بهش بعضی از  این پیرزنا واقعااا خیلی بیشعورن اگه من میخوام همچین پیرزنی بشم خدا نکنه برسم به ۵۰ سالگی،مادرشوهر منم آشغاله 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا وجود مادرشوهر مگه چقدر مهمه؟!بود بود نبود هم نیود الکی چرا ناراحتي میخریبه تخمکات بگیر

اخه بحث اینه هیچ جوره به دردم نمیخوره بعد انتظار داره حتی لباسشم براش بشوریم

ولکنا اسی جان برات مهم نباشه

حالا میومد چه گلی به سرت میزد که با نیومدنش نزد؟!

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

اهمیت نده بهش بعضی از این پیرزنا واقعااا خیلی بیشعورن اگه من میخوام همچین پیرزنی بشم خدا نکنه برسم ...

میشه واقعا ادم به حرف زور واکنش نشون نده؟ 

اخه خدا لعنتت کنه این حرف کجاش بده که هوچی گری میکنی

میشه واقعا ادم به حرف زور واکنش نشون نده؟ اخه خدا لعنتت کنه این حرف کجاش بده که هوچی گری میکنی

کارشون همینه وقتی کم میارن  شروع میکنن گریه زاری و آه و ناله

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

هیچی عزیزم فقط باید میگفتم که دیگه انقد انتظار بیجا نداشته باشه

نمیگفتی گلم الان فکرمیکنه حضورش برات مهم بوده

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

نمیگفتی گلم الان فکرمیکنه حضورش برات مهم بوده

میدونه مهم‌ نیست ولی این دختر نداره حتی مهمون داشته باشه انتظار داره عروس بره چایی برا مهپونش دم بزاره باید بدونه که به هیچ دردم نخورده هیچوقت

اخه پسراشون اینقد احمقن که نمیفهمن

پسر❌️نی نی مامان✅️

میدونه مهم‌ نیست ولی این دختر نداره حتی مهمون داشته باشه انتظار داره عروس بره چایی برا مهپونش دم بزا ...

براش کاری نکن عزیزم چون وظیفت نیست بعضی وقتا آدم خودش دلی میخواد کمک کنه اینجور مواقع یه کمک کوچیک بکن ولی درکل وقتتو برای این آدم هدر نده کاریم کردی بزار به حساب معامله باخدا و وجدانت

بزار اون انتظار داشته باشه اهمیت نده سکوت کن و واکنش نشون نده سخته ها ولی تمرین کن، تمرین کن که واکنش نشون ندی تو کارخودتو بکن وظیفه شما این نیست انتظار دیگرانو برآورده کنی

براش کاری نکن عزیزم چون وظیفت نیست بعضی وقتا آدم خودش دلی میخواد کمک کنه اینجور مواقع یه کمک کوچیک ب ...

بخدا قلبم راضی نمیشه با وجود بچه کوچیک عید خودم دختر پسرشو گفتم رفتیم خونه تکونی براش الان چقدر سنگدله که میگه کاش به روزم بشینی

بخدا قلبم راضی نمیشه با وجود بچه کوچیک عید خودم دختر پسرشو گفتم رفتیم خونه تکونی براش الان چقدر سنگد ...

عزییییزدلم میدونم تحمل اینجور رفتارا واقعا سخته، خدا هدایتش کنه دست از نیش زدن برداره