2777
2789

و نمیده 

این آدم مشکل داره تو زندگیش فقیره بدبخته بچه شم نمیشه 

میخوام پیام بدم بهش که امیدوارم خدا هیچ وقت بهت بچه نده که نون حروم بهش بدی و پول دزدی 

دلم خنک شه 

چند ماهه اعصابم و خورد کرده هر جور بگی اذیتم کرده 

الانم پولم و پس نمیده 

شاد هستم  بامشاد 😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بهش نگو ، برای کسی دعای بد نکن آهش خودتو میگیره راه قانونی امتحان کن اگر واقعا نیازمنده ببخش ولی ...

وقتی میبخشم که ازم درخواست بخشش کنه نه که پولمو بخوره 

شکابتم نمیشه دستم جایی بند نیس 

فقط دلم می‌خواد بسوزه 

شاد هستم  بامشاد 😐 

«پولی که از من گرفتی و پس نمی‌دی، شاید الآن به ظاهر به کارت بیاد، اما بدون این پول، یه روزی دامن خودت و زندگیتو می‌گیره. من بهت چیزی نمی‌گم، فقط سپردمت به خدایی که حق رو از باطل خوب تشخیص می‌ده. خدا خودش می‌دونه کی در حق کی ظلم کرده. امیدوارم یه روز بفهمی پولی که با دروغ و حق‌کشی به دست بیاد، خیر نمیاره… نه برای خودت، نه برای زندگی‌ات.»

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

«من نه بهت نفرین می‌کنم، نه دنبال دشمنی‌ام، فقط بدون که این پولی که از من گرفتی و پس نمی‌دی، حق منه. و حق، دیر و زود داره، ولی سوخت و سوز نداره. اگه الان ازم گذشتی، خدا ازت نمی‌گذره. امیدوارم یه روز بفهمی که نون حرام، اول از همه زندگی خود آدمو می‌سوزونه. من حالم با خداست، و می‌دونم اون خودش جوری حقمو می‌گیره که تو هیچ‌وقت فراموشش نکنی.»

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

«پولی که از من گرفتی و پس نمی‌دی، شاید الآن به ظاهر به کارت بیاد، اما بدون این پول، یه روزی دامن خود ...

۱.
«پولی که ازم گرفتی و برنگردوندی، شاید پیش خودت زرنگی باشه، اما بدون خدا همیشه بیداره. من دیگه دنبالش نیستم، چون سپردمت به خدایی که از هیچ‌کس غافل نیست.»

۲.
«دلم ازت پره، اما نمی‌خوام بهت بدی کنم. فقط اینو بدون که پول حروم زندگی رو می‌خشکونه. حق‌الناس از اون چیزاست که خود خدا سرش حساب و کتاب داره.»

۳.
«کاری که کردی هم از نظر انسانی اشتباهه، هم شرعی. من دیگه دنبالت نمیام، چون خدا خودش بلده چجوری جواب آدم‌هارو بده.»

۴.
«نه نفرینت می‌کنم، نه بهت بد می‌گم، چون می‌دونم دنیا دار مکافاته. خدا خودش بلده حق منو ازت بگیره.»

۵.
«بعضیا فکر می‌کنن زرنگی کردن وقتی پول دیگرونو بالا می‌کشن. اما غافلن که خدا منتظر وقتشه تا نشون بده حق هیچ‌کس پایمال نمی‌شه.»

۶.
«اگه با پول من زندگی‌تو ساختی، بدون رو خرابه ساختی. چون اون نون، نون حرومه. من دیگه به خدا سپردمت.»

۷.
«این دنیا حساب و کتاب داره. اگه منو بازی دادی، بدون که با خدا نمی‌تونی بازی کنی. حقتو از اون می‌خوام و می‌دونم می‌گیره.»

۸.
«من از تو گذشتم، اما از خدا نخواستم بگذره. چون اون بین ما قضاوت می‌کنه، نه من. حقمو ازت می‌گیره، حتی اگه خودمم نخوام.»

۹.
«تو با پول من زندگی نمی‌سازی، فقط ویرونه‌ای رو دیرتر خراب می‌کنی. منتظر بمون ببینی حق‌الناس چطور زندگیو پس می‌گیره.»

۱۰.
«شاید الان فکر کنی تموم شده، ولی بدون من دست خالی نموندم. من خدارو دارم. اون کسیه که همیشه حواسش به حق‌خورها هست.»

۱.«پولی که ازم گرفتی و برنگردوندی، شاید پیش خودت زرنگی باشه، اما بدون خدا همیشه بیداره. من دیگه دنبا ...

وای مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 

به خدا اگه مثل انسان معذرت میخواست شاید میبخشیدم اما واقعا منو اذیت کرد 

این خانم مربی رانندگی بود که پولمو خورد یه جلسه تو سرمای زمستون دو ساعت منو آواره کرد تابم کلاس داده بود نیومد و حتی جواب نداد بعد صد تا پیام و تماس سرم داد زد و طلبکارانه گفت تصادف کردم

یعنی حتی نگفت شرمنده 

شاد هستم  بامشاد 😐