۱.
«پولی که ازم گرفتی و برنگردوندی، شاید پیش خودت زرنگی باشه، اما بدون خدا همیشه بیداره. من دیگه دنبالش نیستم، چون سپردمت به خدایی که از هیچکس غافل نیست.»
۲.
«دلم ازت پره، اما نمیخوام بهت بدی کنم. فقط اینو بدون که پول حروم زندگی رو میخشکونه. حقالناس از اون چیزاست که خود خدا سرش حساب و کتاب داره.»
۳.
«کاری که کردی هم از نظر انسانی اشتباهه، هم شرعی. من دیگه دنبالت نمیام، چون خدا خودش بلده چجوری جواب آدمهارو بده.»
۴.
«نه نفرینت میکنم، نه بهت بد میگم، چون میدونم دنیا دار مکافاته. خدا خودش بلده حق منو ازت بگیره.»
۵.
«بعضیا فکر میکنن زرنگی کردن وقتی پول دیگرونو بالا میکشن. اما غافلن که خدا منتظر وقتشه تا نشون بده حق هیچکس پایمال نمیشه.»
۶.
«اگه با پول من زندگیتو ساختی، بدون رو خرابه ساختی. چون اون نون، نون حرومه. من دیگه به خدا سپردمت.»
۷.
«این دنیا حساب و کتاب داره. اگه منو بازی دادی، بدون که با خدا نمیتونی بازی کنی. حقتو از اون میخوام و میدونم میگیره.»
۸.
«من از تو گذشتم، اما از خدا نخواستم بگذره. چون اون بین ما قضاوت میکنه، نه من. حقمو ازت میگیره، حتی اگه خودمم نخوام.»
۹.
«تو با پول من زندگی نمیسازی، فقط ویرونهای رو دیرتر خراب میکنی. منتظر بمون ببینی حقالناس چطور زندگیو پس میگیره.»
۱۰.
«شاید الان فکر کنی تموم شده، ولی بدون من دست خالی نموندم. من خدارو دارم. اون کسیه که همیشه حواسش به حقخورها هست.»