2777
2789
عنوان

معجزه خلط پشت حلق 😍

176 بازدید | 5 پست

دوستان من امتحان کردم سه تا روش هست که نتیجه گرفتم شما هم امتحان کنید ۱-یکی اینکه صب زودقبل از صبحانه آب ولرم با نمک قاطی کنید قرقره کنید ۲-تنفس عمیق روزی ۱۰الی ۲۰ بار به طوری که میشینید روی زمین اول دستگاه  تناسلیتون رو منقبض میکنید دم میگیرید یکم بعد شکم منقبض میکنید دم بیشتری میگیرید بعد نفستون رو میارید توی قفسه سینتون و همینجا نگه میدارید ونفس رو حبس میکنید تا هر چند ثانیه تونستید نفس رو نگه دارید بعد کم کم بازهم کنید عالیه بچه هااااا👌🏻این روش تنفس دکتر جو دیسپنزا گفته برید توی گوگل بزنید میاره بالا براتون ،و روش سوم هم  ماساژ شکم هست آروم روزی دوسه بار شکمتون رو ماساژ بدید از روی لباس هم میشه قسمت نای رو ماساژ بدید 

دوستان من از اینا نتیجه عالی گرفتم به جز خلط به سلامت کل بدن هم کمک میکنن برای معده و مغز و قلب و یبوست و میگرن و همه چی عالیه 👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین؟ تپش قلب رو آروم می‌کنه ؟

سلام بله عالیه چون حالت مدیتیشن و ریلکسی داره استرس رو کم میکنه تپش قلب هم منظم میکنه فقط حتما برای انجام اینکار برید یه جای ساکت توی اتاق شخصیتون مثلا  اگر یک شمع هم روشن کنید عالیه روبه قبله هم بشینید انرژیش بیشتره من خودم همیشه سر سجادم انجام میدم اینکار حتی بعضی وقتا نمازم نمیخوندم ولی برای اینکار سجاده پهن میکردم سه وعده صبح ظهر شب و نگم بهتون  چقدر آرامش میگیره آدم انگار شدی فول انرژی 😍من با خدای خودمم همین حین صحبت میکنیم راز نیاز و خواسته هام میگم شکرگزاری میکنم و درددل میکنم چون واقعا هیچ کس هیچ کس جز خدا به آدم نزدیک تر نیست و اونه که همه چی زندگیمون رو میدونه ✨💫

سلام بله عالیه چون حالت مدیتیشن و ریلکسی داره استرس رو کم میکنه تپش قلب هم منظم میکنه فقط حتما برای ...

ببین من شناگرم تازگیا تپش قلب دارم

نمیدونم چطوری ارومش کنم

چون واقعا شنا هدف منه

اضطراب

ببین من شناگرم تازگیا تپش قلب دارمنمیدونم چطوری ارومش کنمچون واقعا شنا هدف منه

ببنیید خیلی اطلاعی ندارم که کسی انجام داده باشه خوب شده باشه ولی شمامیتونید امتحان کنید ضرری نداره آروم انجام بدید ولی خب دکترا هم میگن برای کنترل استرس دم و بازدم انجام بدید