یاکاموز۶۶ مدیر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 172 عنوان دوتا عکس میدم ببینین کدوم چاقه | مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 55 پست الان میزارم 1404/02/13 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
navid_78 عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 2490 هر کدومش نسبتا چاقتره آبیه لاغرتره گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!
strawberrygal عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7146 هر۲مخصوصا اولی خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11572 من نمیدونم چرا خندم گرف خب ببین اولی لباس جذب تری پوشیده تپلتر دیده میشه دومی تیشرتش لشهکاملا یکین من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
یاکاموز۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 172 من نمیدونم چرا خندم گرف خب ببین اولی لباس جذب تری پوشیده تپلتر دیده میشه دومی تیشرتش لشهکاملا یکین اتفاقا اونی که لشه باید چاقتر دیده بشه که
یاکاموز۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 172 هردو مدل کمر و باسنشون یه مدل هست فامیل هستن؟ دوتاشم یه نفره منتها با شش کیلو لاغری
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11572 اتفاقا اونی که لشه باید چاقتر دیده بشه که خلاصه جفتشونم یکین دیگ مغزم کار نمیکنهحالا کین/ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
خداااااااایا عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 4584 دوتاشم یه نفره منتها با شش کیلو لاغری خیلی خوب شده با ۶ کیلو قشنگ تر شده
یاکاموز۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 172 خلاصه جفتشونم یکین دیگ مغزم کار نمیکنهحالا کین/ خودمم😂تو ابیه شس کیلو لاغر شدم