2777
2789
اسی جون چند کیلو بودی چجوری لاغر شدی به منم بگو دیگه حالم از خودم بهم میخوره

عزیزم من 87بودم الان نزدیک هشتادو یکم . هفته ای سه روز میرم باشگاه و کمی هم نون وبرنج رو کم کردم . یه کما زیاد نه . تو سه ماه انقدر شدم .رژیم نمیگیرم ولی خب رعایت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین به ارادت 🫂💕اسی تو این عکس لباس سفیده چند کیلویی ؟برای لاغر شدن چیکار کردی ؟

تو لباس سفیده 87هستم . عزیزم سه ماهه دارم میرم باشگاه هفته ای سه روز و کمی هم نون وبرنج رو کم کردم . رژیم نه ها فقط کمی رعایت

عزیزم من 87بودم الان نزدیک هشتادو یکم . هفته ای سه روز میرم باشگاه و کمی هم نون وبرنج رو کم کردم . ی ...

منم ۸۷ام دلم میخواد برسم به هفتاد قبل بچه دار شدنم واقعا اون موقع عالی بودم

منم ۸۷ام دلم میخواد برسم به هفتاد قبل بچه دار شدنم واقعا اون موقع عالی بودم

دقیقا منم هدفم 70هستش . فکر کنم با این وضعیت شس هفت ماه طول بکشه ولی عیب نداره مداومت تو هرکاری نتیجه میده خیلی خوشحالم لاغر شدم . 87زیاده شما هم اراده کن یا برو باشگاه یا رژیم بگیر ولی باشگاه بهتره