2777
2789
عنوان

شرایط خواستگارررر

131 بازدید | 14 پست

چرا نمیاین تاپیک های من؟ هی تاپیک میزنم کسی نمیاد حذف میکنم

دوستان من ۲۴ سالمه ....

اولین بار رفتم سر قرار با یکی که مامانش بهم زنگ زد

ازش خوشم اومد

و حس کردم متقابله 

آخه ببینید اول جلسه انقدر فضا برام سنگین بود و حس کردم پسره ازم بدش میاد گفتم الآن پسر پا میشه میره

ولی همون آقا ۲ ساعت و ربع باهام حرف زد

و داشتم پیشش به حس امنیت خاصی میرسیدم 

از برخوردش خوشم اومد

ولی نخواستن و خبر نگرفتن و ادامه ندادن

حالا فامیلمون یه نفر رو معرفی کرده 

ایشون معلمه

منم دانشجو معلم

به نظرتون برم سر قرار باهاش وقتی انقدر دلم شکسته و غصه دارم؟ 

در حق ایشون ظلم نی؟ یا اینکه طبیعیه؟

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

برو سر قرار.

اگه قبلی زنگ زد که برو سراغشون وگرنه همینو بررسی کن

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو یه قرار سادس چیزی نیس ک

به بابام یا مامانم بگم آره میخوام برم ببینمش زشته؟ دیروز صبح بهم گفتن 

وقتی دیدن انقدر غصه اون قرار رو دارم اینو گفتن بهم

حس میکنم میگن دخترمون عاشق شوهر بوده ما تازه خبر دار شدیم 🥲

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

برو سر قرار.اگه قبلی زنگ زد که برو سراغشون وگرنه همینو بررسی کن

قبلی ۱۱ روزه زنگ نزده

برو عزیزم یه قرار ساده ست یا به دلت میشینه یا نه

آخه به من گفتن برو قرار سادس 

به دلم نشست

به دلش ننشستم

برو عزیزم یه قرار ساده ست یا به دلت میشینه یا نه

یعنی انقدر من ساده بودم که زود یکی به دلم نشست و رویا بافتم؟

خانما بیشتر احساساتی و دل نازکن درک میکنمبیشتر از این خودتو درگیرش نکن ارزششو نداره

اصلا ارزششو نداره

میدونی منی که یه عمر سالم زندگی کردم 

برای موفقیت خودم همه جوره از جون مایه گذاشتم

حقم و حتی لیاقتم اینه که یکی کنارم باشه که درکم کنه

ارزشمو بدونه

مطمئنم منی که برای زندگی تک نفره ام انقدر تلاش کردم

در آینده کنار اون مرد هم خیلی تلاش خواهم کرد

من از مادرم یاد گرفتم زندگی یعنی سختی و تلاش

پس میدونم که میتونستم خوشبختش کنم 

با توجه به اینکه حس کردم اخلاقمون به هم میخوره و البته با یه جلسه هم نمیشه اینو گفت حتی ایشونم نمیتونه بگه اخلاقمون نمیخوره به هم

خلاصه که اون نخواست و لایقم نبود قطعاً 

اصلا ارزششو ندارهمیدونی منی که یه عمر سالم زندگی کردم برای موفقیت خودم همه جوره از جون مایه گذاشتمحق ...

خواستگارای سنتی متأسفانه اینجوری شده دخترا خیلی بیشتر آسیب میبینن پسر و خانوادش میان و میرن انگار نه انگار

معمولا هم مادر و خواهرشون نظر میدن و دخالت میکنن بهم میزنن

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
خواستگارای سنتی متأسفانه اینجوری شده دخترا خیلی بیشتر آسیب میبینن پسر و خانوادش میان و میرن انگار نه ...

مامانش روز معلم بهش تبریک گفتم جوابمو داد تبریک گفت

و اینکه استوری واتساپمو دید

من که تنها رفتم حتی نمیتونستم تشخیص بدم مناسبمه یا نه

ولی همینطوری حس کردم ازش میتونم خوشم بیاد 

به بابام یا مامانم بگم آره میخوام برم ببینمش زشته؟ دیروز صبح بهم گفتن وقتی دیدن انقدر غصه اون قرار ر ...

ن بابا چ زشتی داره عزیزم این فکرا چیه میکنی

اگ زشت بود چرا خودشون ازدواج کردن پس😂😂💔

ن بابا چ زشتی داره عزیزم این فکرا چیه میکنیاگ زشت بود چرا خودشون ازدواج کردن پس😂😂💔

دلم شکسته