2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مطمئنم بحث نداشتیم ولی خب یکی چیزی ب کوردا بگه ......😬😂کلا با کسی اینجا با کسی دعوام نشده

تو که همش شبا هستی هممممششش یه بار داشتم تاپیک میزدم بگم تو کی ای چی ای پشتت به کجا گرمه

تازه با اون یکی مغرور جذاب قاطیت کردم

من فقط اونایی که میبینم اعتقادشون از ریشه خرابه و قصد جدل دارنو جواب نمیدم

من همه رو جواب میدم 

احتمال اینکه خدا از آسمون نازل بشه بیشتر از اینه که من تسلیم بشم 🤣

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

دروغ نگووو دختر تو منو ندیدی؟؟؟ ولی من تورو زیاد دیدم

ن واقعا 🥲 البته من اکثرا شبا میام انقدر توخواب وبیداری وتوهمم شاید واس همونه یادم نمونده 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کنکور خوب دادی ؟سوالا نگاه کردم خیلی انگار آسون بوده

بعضی درساش سخت بودمثل جامعه فلسفه 

بعضیا خوب بود 

برای همه هم اینجوری بود 😬🤕

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

کلا بدم نمیاد از بحث ، من ریلکسم بعد بقیه از میزان خونسردیم فشارشون میره بالا فحاشی میکنن 🫠

این روحیه واسه بعد ازدواجت خیلی خوبه 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
تو که همش شبا هستی هممممششش یه بار داشتم تاپیک میزدم بگم تو کی ای چی ای پشتت به کجا گرمهتازه با اون ...

وا خب چیه حوصلم سر میره میام اینجا😌😕

مگه باید پشتم ب کسی گرم باشه؟!

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐