2777
2789

چیکار کنم

اصلا شب که میشه من خسته میشم از درس خوندن 

الانم برقا رفته دارم میگم خدا کنه نیاد (صرفا بخاطر آروم کردن خودم که آره چون برق نیست نخوندی) اما برق هم بود من دیگه نمیخوندم 😐

هوووف دلم میخواد بکوب بخونم .... کاش هیچوقت شب نمیشد

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

درک میکنم 

تاثیر طولانی مدت درس خوندن و فرسایشی شدن مطالعه و تغییرات فصلیه

اینجور مواقع حس آدم نمیاد ولی باید به یه منبع دیگه از انگیزه متوسل بشی ، منطقی فکر کن ، نتیجه الان درس خوندن چیه ، نتیجه نخوندن چیه؟ خودت میدونی چقدر فرقه بینشون . میدونی که چقدر سرنوشتتو تغییر میده

باید غلبه کنی به اون حس بیحالی و بی حوصلگی ، اینه که ماهیچه ی ارادتو قوی میکنه .

اراده قوی و استمرار ، اینکه بتونی علی رغم خستگی و احساسات منفی ، به کار های خسته کننده ولی اثر بخش ادامه بدی ، همون چیزیه که کمک میکنه تو هر مسیری پا بذاری موفق شی . 

تا قوی نشی ، شایستگی رشته و جایگاه مورد علاقتو پیدا نمیکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم تاثیر طولانی مدت درس خوندن و فرسایشی شدن مطالعه و تغییرات فصلیهاینجور مواقع حس آدم نمیاد و ...

خیلییییی حرفاتون درسته🌱

مرسی واقعا کاش آدم شم 😂💗🫂

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

درک میکنم تاثیر طولانی مدت درس خوندن و فرسایشی شدن مطالعه و تغییرات فصلیهاینجور مواقع حس آدم نمیاد و ...

ببخشید تو تاپیک شما میپرسم

من کمالگرام خیلی مثلا ساعتو که میذارم ۶ صبح پاشم بخونم و تصمیم میگیرم ۱۰ ساعت بخونم بعد بنابه هر دلیلی مثلا خواب بمونم و ۸-۹ پاشم دیگه تا اخر روز نمیخونم و کلا حس خوندن ندارم از صبح که میگذره

پیشنهادی دارین؟

خیلییییی حرفاتون درسته🌱مرسی واقعا کاش آدم شم 😂💗🫂

اتفاقا چون آدمی اینجوری هستی 🥰 

آدمیزاد خسته میشه و حال روحیش همیشه یکجور نیست

حق داری یه مواقعی از زیر کار در بری 

هممون آدمیم حق خسته شدن داریم 

ولی باید یادمون باشه که این خستگی و کسالت نشه عادت همیشگیمون 👌🏻

موفق باشی عزیزم ❤️

اتفاقا چون آدمی اینجوری هستی 🥰 آدمیزاد خسته میشه و حال روحیش همیشه یکجور نیستحق داری یه مواقعی از ز ...

قربونتوننننن برممممم 🥹🥹 سعی میکنم ممنوننننن 💗🫂

ببخشید تو تاپیک شما میپرسممن کمالگرام خیلی مثلا ساعتو که میذارم ۶ صبح پاشم بخونم و تصمیم میگیرم ۱۰ س ...

از استارتر عذر میخوام بحث جدیدی رو شروع کردیم تو تاپیکشون 🙏🌱

کمالگرایی یه وجه مثبت داره یه منفی 

اون بعد مثبتش جاییه که شما سعی میکنی تا جایی که توان داره پیش بری و به کمتر از توانمندی و پتانسیلت قانع نشی

ولی همین مسئله وقتی از یه حد خاصی بگذره ، دقیقا اثر عکس میذاره ، یعنی باعث میشه به خاطر اینکه هیچوقت حس نمیکنیم که همه چیز عالیه ، هیچوقت کاری رو شروع نکنیم و منتظر بمونیم تا همه چیز به حالت ایده آلش برسه.

دونستن همین مسئله نصف راهه 

همین مسئله بهتون نشون میده که این کمالگرایی نه تنها کمک نمیکنه به موفقیت ، بلکه مانع موفقیتتونه 

اولین نکته اینه که برنامه رو ایده آل نچینین، مطابق با توانایی الآنتون بچینین . اگه میدونین که واقعا خسته این و احتمال میدین که تا ۸ صبح بخوابین  برنامه رو از ۸/۵ ۹ بچینین

همیشه یه تایم جبرانی تو برنامه هفتگیتون بزارین ( وقتی مثلا ۴ ساعت از جمعه های هر هفته رو به عنوان باکس جبرانی در نظر میگیرین ، حتی اگه روزی توی هفته دیر از خواب پاشدین و ۲ ساعت رو از دست دادین ، خیالتون راحته که میتونین بعدا جبرانش کنین و اون بخش برنامه رو با خیال راحت رها میکنین و میرین سراغ ادامه بقیه برنامه و نمیذارین که کل تایم روزتون از دست بره )

یه نکته ای رو هم مد نظر داشته باشین ، اگه از هر سه روز دو روز رو ده ساعت بخونین و بعد یه روز رو به خاطر این حس کمالگرایی از دست بدین ، اونوقت به طور میانگین ، در حالت خوشبینانه روزی ۷ ساعت درس خوندین 

ولی اگه به جای این کمالگرایی ، از اول برنامتونو روی ۷ ساعت در روز تنظیم کنین ، نتیجه بهتری میگیرین چرا که همیشه این حسو دارین که به برنامه رسیدین و این به انگیزه و اشتیاقتون کمک میکنه ، هم اینکه پیوستگیتون حفظ شده و این دائم و هر روز درس خوندن یه اثر مرکب داره که فراتر از اثر مطالعه کوچک و منفصل روزانست.

اگه این کماگراییتون خیلی زیاده و هیچ جوره نمیتونین کنترلش کنین ، میتونین یه کار دیگه هم بکنین . به جای اینکه برنامه رو از قبل شروع روز تنظیم کنین ، هر روز هر درسی رو که خوندین بنویسین و کنارش تیک بزنین . یعنی به جای قبل انجام کار ، بعد انجامش بنویسینش 

یه چیز رو هم فراموش نکنین ، درس هر روز مال همون روزه ، فردا درسای خودشو داره ، اگه درس امروزو نخونین ، دیگه هیچوقت فرصت بینظیر و راحتی مثل امروز برای خوندنش گیر نمیاد . امروز روز اون درسه ، اگه امروز نخونینش ، مجبورین با استرس و حسرت و حس عذاب وجدان ، با فشرده کردن برنامه های روزای دیگتون ، بالاخره بخونینش پس چه بهتر که خودتونو اذیت نکنین و همین امروز انجامش بدین

میدونم که چقدر افکار مربوط به کمالگرایی عذاب دهندست .بهترین راه برای اینجور فکر ها اینه که بهشون محل ندین ! به عنوان یک سری فکر بهشون نگاه کنین که مثل همه ی فکر های دیگه میان تو ذهنتون و میرن ، ما که قرار نیست هر فکری که اومد توی ذهنمون ، بهش گوش بدیم . این فکرا رو روی کاغذ بنویسین و ببینین واقعا منطقی هستن یا نه . خیلی راحت میفهمین که این افکار گول زننده ( که مثلا حالا که امروز دیر بیدار شدم اصلا نمیخونم و از فردا ۶:۰۰ شروع میکنم ) رو ذهنتون میسازه تا از درس خوندن فرار کنه . گولشو نخورین 😉🥰

از استارتر عذر میخوام بحث جدیدی رو شروع کردیم تو تاپیکشون 🙏🌱کمالگرایی یه وجه مثبت داره یه منفی اون ...

تشگر صمیمانه‌ دارم ازتون😍😍جملاتتون بسیار عالی بود و معلومه از سطح درک بالایی برخوردارید