2777
2789

بچه ها من یه آموزشگاه یه ماه پیش ثبت‌نام کردم و گفت کدوم مدل میخوای آموزش حضوری یا غیرحضوری؟( 6 جلسه کلاسش بود همون آیین نامه رو یاد میدن اگه حضوری بری غير حضوری هم تو خونه کتابش میخونی) 

حالا یه ماه گذشته و هنوز زنگ نزدن خودم زدم گفتش حضوری تشکیل نمیشه چون همه غیرحضوری میخان تو بیا آموزش شهری ات رو بیا برو تا افزایش قیمت نشه. بعدا کلاس های آیین نامه بعنوان مهمان برو. 

الانم شماره خانم که میخام باهاش ب م رو داد گفت آقا یا خانم گفتم خانم باشه بهتره که شماره اش داد تا باهاش هماهنگ کنم. 

الان مگه روال این نیست اول آزمون آیین نامه بدم قبول بشم، بعد تمرین ها شهری شروع میشه؟ 

چکار کنم بچه ها؟ 

من با اون خانم هماهنگ کنم بعدش چی میشه؟ 

اولین جلسه باید بشینم پشت فرمون برونم؟ 

من هیچی بلد نیستم از رانندگی استرس دارم. 

روالش هم نمیدونم چجوریه. 

فکر میکردم اول کتاب و آزمون کتابه.... فکر نمیکردم انقد زود برسه به پشت ماشین نشستن! 

و در مورد کتاب آیین نامه، مهمه از کدوم ناشری باشه؟ یا همشون عین همه؟ از اینترنت پیدا کنم کافیه؟ 

نمونه سوالا رو بخون قبول ميشي ايين نامه 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک برا ایین نامه اصلا کلاس نرفتم خودت بشین بخون ...پی دی افش هست اونو بخونی همش هست

منم میتونم بخونم فقط گفتم چون تنها میرم شاید اینجوری تو کلاس ها یه رفیق پیدا کنم موقع آزمون شهری باهم باشیم و استرس نکشم. 

الان من با خانمی که میخاد رانندگی یادم بده هنوز باهاش هماهنگ نکردم، اگه زنگش بزنم و یه قرار ساعت بهم بگه دقیقا جلسه اول چه اتفاقی میفته من باید پشت فرمون بشینم برونم؟ 

والا من ۲ سال پیش رفتم . چند جلسه کلاس بود برای آیین نامه.  بعد امتحان آیین نامه.  بعد هم کلاس .

نگران نباش منم چیزی بلد نبودم و بار اول بود که پشت فرمون می‌نشستم. 🤭

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

بی خیال بابا 

من کلا کلاس آیین نامه تشکیل نشد اول عملی کلاس شروع شد بعد امتحان کتبی پس از قبولی امتحان عملی شهری 

برای آزمون آیین نامه کتاب بخون با تست آزمون که از اپلیکیشن بازار میتونی دانلود کنی اونقدر بزن که بی غلط بشه ازمونت

منم میتونم بخونم فقط گفتم چون تنها میرم شاید اینجوری تو کلاس ها یه رفیق پیدا کنم موقع آزمون شهری باه ...

چرا استرس داری مربی خودش بهت میگه‌چیکار کن بعدم یه پدال و ترمز زیر پای مربیت هست نمیذاره خراب کاری کنی جلسه ی اولم راحت میگیرن 

منم میتونم بخونم فقط گفتم چون تنها میرم شاید اینجوری تو کلاس ها یه رفیق پیدا کنم موقع آزمون شهری باه ...

بله پس فرمون می‌شینی ولی مربی ترمز و کلاچ مخصوص به خودش رو داره نمی‌زارم اتفاقی بیافته

آها يعنی کتاب هم نمیخاد؟ از کجا پیدا کنم.

نه تو اينترنت بزن هست ب خوده اموزشگاهم بگي احتمالا برات ميفرسته براي من اينجوري بود اون نمونه سوالايي ك رنگ زردن بخون

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد