2777
2789

بچه ها قبلا خوب بودن ولی الان چند وقته پدرم توجهی بهش نداره انگار نه انگار 

با بقیه خوبه تقریبا

من همیشه از اینکه همدگیه رو نخوان و دوست نداشته باشن خیلیییی میترسیدم و حالا انگار ترسم به واقعیت تبدیل شده 

تا جایی که میشه از هم فاصله میگیرن مخصوصا پدرم 

تورو خدا برام دعا کنید اگر دعایی هم بلدید بهم بگید

دارم دیوونه میشم دیگه💔

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

از اخر این استرس و نگرانی میشه درد و مرض جسمی و روانی برای خودت 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭دارم دیوونه میشم حتی یه ساعت از این فکرها دور نیستم تورو خدا برام دعا کنین

ببین بزار یکچیزی بهت بگم 

مامان و باباهای ما اهل طلاق که نیستن

بک مدت دعوایبن یک مدت عاشق

فقط ماها این وسط خودمونو اذیت میکنیم

پس بهش فکر نکن

تهش چیه؟طلاقشون؟

خب بگیرن آرامش روحی پیدا میکنی در عوض!!!

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم

به نظرم مشکل اساسی این ترس و اضطراب تو از بهم خوردن ارتباطی هست که تو هیچ نقشی توش نداری

بنظرم خودتو نجات بده 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

🥲نمی‌دونم ممنونم بابت دلداری ...

قربونت برم💕

نه ولی خب یه جوری رفتار میکنن که انگار نمیخوان کنار هم باشند همیشه جدان حتی یه فیلم باهم نمیبینن

این رفتاری ک میگی چ آسیبی ب تو میزنه

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

عزیزمبه نظرم مشکل اساسی این ترس و اضطراب تو از بهم خوردن ارتباطی هست که تو هیچ نقشی توش نداریبنظرم خ ...

کاملا درست گفتید👌

کاش استارتر این حرف شمارو جدی بگیره

وگرنه آسیب روانی اش براش زیاده

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.