2777
2789
عنوان

شما چقد تولدی به مادرتون میدید

94 بازدید | 13 پست

من روز مادر ۱ دادم تولدشم ۵۰۰ 

حالا چند روز هی میگفت ۱ تومن میخواما 

بعد چون شاغلم توقع داره ازم ولی خودش تولد به من خیلی کمتر میده روز دخترم چیزی نداد 

داداش کوچیکم هم هی خودشیرینی می‌کنه فلان قدر باید بدی تو کار می‌کنی 

حالا احساس میکنم مامانم ناراحته که انقد زدم به کارتش 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین از این جهت که مادرتون تلافی نمیکنه واقعا ناراحت کننده اس

شما ببین توانت چقدر همونو با روی خوش بهشون بده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب ببین از این جهت که مادرتون تلافی نمیکنه واقعا ناراحت کننده اسشما ببین توانت چقدر همونو با روی خوش ...

دقیقا منم از همین ناراحتم خب به توقع باشه من که کوچیکترم توقعم بیشتر باید باشه چون وضع مالی بد نیست می‌تونه برام فراهم کنه ولی نمیکنه با ی کادو کوچولو سر تهش هم میاره 

همین ۵۰۰ و براش کارت به کارت کردم تبریک گفتم از اونور داداشه افتاده وسط اره باید ۲ میل بدی ! آخه این انصافه ؟؟؟ 

دقیقا منم از همین ناراحتم خب به توقع باشه من که کوچیکترم توقعم بیشتر باید باشه چون وضع مالی بد نیست ...

بگو عزیزم شما برو کار کن یه میلیون بده چشم منم میدم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چه عجیب وپرتوقع مادرتحالا مامان من باید التماس کنیم ی کادویی ازمون قبول کنه میگه پس انداز کنیدبراخود ...

خیلییی زیاد برعکسه بخدا عوض اینکه من کوچیکترم بخوام اون بیشتر میخواد 😐

خوش به حالتون 🤦🏻‍♀️

عزیزم من خودم هزار تا مشکل دارم دوساله ی خرید درست حسابی نکردم بحث دست و دلبازی نیست متوقع بودن تا ا ...

باشه چراعصبانی میشی حالاخودتون نظرخواستین من که ازمشکلات وتوان شماخبرندارم 😊