2777
2789
عنوان

خانم های شاغل میشه راهنماییم کنید

382 بازدید | 41 پست

من بعد از ظهرا حدود ساعت ۳ می رسم خونه ناهار که می خورم باید بخوابم یعنی انقدر خسته میشم که خوابم می بره و یکی دو ساعت بعد بیدار میشم اصلا نمی تونم مقاومت یعنی بدنم جون نداره انگار مخصوصا اگر روز پرکاری داشته باشم یا تو مسیر برگشت یه کم بهم بد بگذره. مشکلم اینه که اینطوری انگار زندگی ندارم تا بیدار بشم شده عصر و دیگه کم کم شروع می کنم با کار خونه و شام و ناهار فردا و...

به هیچ کار خودم نمی رسم از این مدل زندگی تکراری بیزارم هر روز صبح تصمیم می گیرم متفاوت باشم اون روز رو ولی نمی تونم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگید از شوهرت کمک بگیر که تو کار خونه کمک نمی کنه و دیگه حوصله بحث و شنیدن حرفای نیش دار از یه آدم حق به جانب و یه چیزی هم بدهکار شدن ندارم. من فقط میخوام بدونم چیکار کنم این بدن یه کم جون بگیره هرچی ویتامین و اینا هم خوردم افاقه نکرد

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
با قهوه اشتی کنشبا زود بخواب و بخشی از کاراتو صبح قبل کار انجام بده

قهوه باعث تپش قلب شدیدم میشه صبحا هم بیدار میشم میرم سرکار باید هفت و سی اداره باشم دیگه وقتی ندارم 

یه آزمایش بده 

شما بچه نداری 

چه کار خاصی تو خونه داری ؟ 

به نظرم بیشتر بی برنامه ای 

تا حالا تاپیک زیادی هم داشتی راهنمایی گرفتی ولی یا عمل نمی کنی یا برات بی اثره 

اول تکلیف این مشخص کن 

آخر هفته ها کمکی بگیر اینجوری کارهات سبک تر هست 

بگو میاد چند مدل غذای نیمه آماده برات درست کنه بذاره فریزر 

از همسرت کمک بگیر 

غذای حاضری و غذای بیرون رو بیار توی لیست غذاهاتون 

شما شب خواب کامل داشته باشی نیازی به خواب بعد از ظهر نداری اونم دو ساعت

باور کن هرچقدر شب بخوابم فرق نداره باز تا یه کم خسته میشم باید بعد از ظهر بخوابم

منم اینجوریم حس میکنم زندگی نمیکنم مثه ربات فقط کار میکنم

تو هم بعد از ظهرا زیاد می خوابی؟ من بدنم نمی کشه دیگه افسرده شدم واقعا از این زندگی تکراری

قهوه باعث تپش قلب شدیدم میشه صبحا هم بیدار میشم میرم سرکار باید هفت و سی اداره باشم دیگه وقتی ندارم

گلم منم وضعیتم مشابه شماس 

هشت صبح تا هشت غروب 

صبح ۵و نیم بیدار میشم و همه کارام رواله

dental student