2777
2789
عنوان

وای قلبم ریخت

171 بازدید | 16 پست

هوا رعد وبرقی و باده 

نشسته بودم خونه تنهایی ی لحظه یهو صدای قرآن امد ب شکل عجیب و صوت عجیبی 

ی لحظه فک کردم مردم😭😭😭😭😭قلبم ریخت داشتم از ترس میترکیدم ک فهمیدم یکی آمده تو کوچه روضه میخونه🫤🙄تو این هوا چرا میایی اه😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه بار همچین چیزی تجربه کردم، سردرد داشتم خواب که چه عرض کنم انگار بیهوش شده بودم تلوزیون رو شبکه پویا داشت قران پخش میکرد پسرم کنارم نشسته بود فکر کردم مردم پسرم داره برام قران میخونه ، بعد این هی خواسته بود منو بیدار کنه بیدار نشده بودم، اخرش داشت با مشت میزد تو سرم میگفت مردی؟؟

بخدا میخاسم لباس بپوشم برم سرش ی جور ترسیدم راه میرفتم میگفتم نکنه روح ام درآمده خودم نیسم😭

فک کنم توام مث من همش فک میکنی امروز فردا میمیریا🤕🥴

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒
فک کنم توام مث من همش فک میکنی امروز فردا میمیریا🤕🥴

اره فکرش ک هس از مردن خیلی میترسم 💔💔یکی دوبازم ت خواب دیدم روحم درآمده داره جسمم نگا میکنه هی میخاسم دوباره برم ت جسمم نمیشد 

اره فکرش ک هس از مردن خیلی میترسم 💔💔یکی دوبازم ت خواب دیدم روحم درآمده داره جسمم نگا میکنه هی میخا ...

چه بد 

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒