2777
2789

منم مریض شدم خب یه سرما خوردگی عادی نبود ۴بار رفتم دکتر همجا یجوری بود اصلا خوب نشدم  بعد یک هفته بعدش ظهر خوابیدم خواب دیدم رفتم اتاقم همجا محه گرفته عکس بچگی های من نمی‌دونم کی بود یه تابلو جلوم بود نگاه پشت سرم کردم دیدم یکی نشسته داره نماز میخونه تسبیح میشماره بدجور نگام میکرد بدجور خیلی بدجور ترسناک نفرت داشت ازم هیچوقت اونو هیچ جا ندیدم هیج جا هوای اتاق کاملا وحشتناک مح گرفته خیلی ترسناک یجوری بود مرده ۶۰یا۷۰سالش بود موهاش سفیده لباس شیخ هارو پوشیده بود بدجور زل زده با نفرت بشدت زیاد به من بعدش از خواب بیدار شدم نشستم حالم انقد بود همجا یجوری بود اتاق یجوری بود داشتم دیونه میشدم بدجور حالم خراب بود فکر کنم برای من طلسم جادو چیزی نوشتن به یکی گفتم بهم خندید نه کابوس دیدی بخدا عادی نبود 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

منم مریض شدم خب یه سرما خوردگی عادی نبود ۴بار رفتم دکتر همجا یجوری بود اصلا خوب نشدم بعد یک هفته بع ...

حتی وقتی بیدار شدم مزه غذا تلخ بود اصلا داشتم دیونه میشدم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا دیدم کیه و می شناسمش

من اصلا تویی عمرم هیچوقت همچین چیزی ندیدم هیچوقت

میریختی بیرون غذا رو

مگه این غذا بلکه هرچی می‌خوردم حالم بهم میخورد بعدش جریان خواب به کنار من تو هیچی شانس ندارم گوشی میخورم یهو بعد یک روز هنگ می‌کنه بعدش هرچیزی میخورم پاره یا می‌شکنه من گوشواره داشتم بخدا قسم یک روز راهه میرفتم یهو از گوشم افتاد دیدم شکسته یکبار دیگه گوشیم افتاد رو فرش نرم نرم یهو ترک برداشت یبارم دوباره بی خودی شکست بردیم تعمیرگاه تعجب کرد گفت یا خدا شیشه اش ضد شکسته چجوری شکست بعدش لباس میخورم یهو یجوری میشم همچیزم می‌شکنه گم میشه خراب میشه خانوادم بدبخت بدشانس شدن بخدا قسم بنظرت جدی دعا کردن جادو چیزیه 

نمی دونم چی کار کنم یعنی واقعا گرفته

من بدبخت ترم

عزیزم برو سراغ یه آدم درست برات سرکتاب بگیره

من ۱۷سالمه مامان بابام نمی‌زارن اگه یه حرف اینجوری بزنم چقد دعوا میکنن