2777
2789
عنوان

دکتر و رژیم برای جنسیت پسر

160 بازدید | 23 پست

سلام خانم ها دکتر تو قم میشناسید تعیین جنسیت انجام بده  کسی رفته باشه پیش دوتا دختر دارم میخوام اقدام کنم این دفعه اگه خدا خواست پسر بشه

الان میان میخورنت که پسر چیه واه واه.

حالا اگه میگفتی دختر میخوام ادرس صد تا دکتر بهت میدادن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قم نیستم عزیزم

ولی روز اقدام برای پسر زایی فرق داره، و لینکه خانم هم ار ضا بشه موقع اقدام تاثیر بیشتری داره برای پسر زایی

و ۳ ماه قبل از اقدام باید تغذیه پسر زایی داشته باشید خودتون و همسرتون

اینا رو خودتون هم میتونید انجام بدید، دکتر هم برید که خیلی بیشتر کمک می‌کنه

الان میان میخورنت که پسر چیه واه واه.حالا اگه میگفتی دختر میخوام ادرس صد تا دکتر بهت میدادن

بقیه اگه زندگی برای ادم جهنم نکنن دختر خیلی بهتر از پسر وقتی هرجا میری یه جور نگاه میکنن انگار قاتلی همش به تیکه هرجی میخری اخی کاش پسر داشتید ایناس که ادم اذیت میکنه  

بقیه اگه زندگی برای ادم جهنم نکنن دختر خیلی بهتر از پسر وقتی هرجا میری یه جور نگاه میکنن انگار قاتلی ...

وای من رفته بودم مسافرت خانوادگی بودیم .رفتیم یه جایی چادر اجاره میدادن .خانمه که چادر اجاره میداد جلو همه  بهم گفت یه پسر بیار . اینم از مسافرت رفتنمون😂

نذر ظهور امام زمان کن ان شاالله سرباز اقا باشه ،بعدش دیگه بسپار به خدا ان شاالله هرچی خیره

انشاالله بخدا موندن چیکار کنم بس که باحرفاشون جیگرم سوزوندن  هیچ جا نمیرم 

وای من رفته بودم مسافرت خانوادگی بودیم .رفتیم یه جایی چادر اجاره میدادن .خانمه که چادر اجاره میداد ج ...

اره بخدا فامیل حای خودش جایی هم میری دوتا دخر پیشتن بازهمون اش همون کاسه 

خدا حفظشون کنه ولی امان از حرف مردم شما چیکار میکنید

دیگه عادت کردم .مامانم مهمون داشت تو پذیرایی بودن .من و خواهرام تو آشپزخونه بودیم صداشون میومد مهمون از مامانم پرسید گلاره چند تا بچه داره .مامانم گفت سه تا دختر .خانمه بلند گفت ای زبون بستههههه .

😑😑