2777
2789

خواهرشوهرم عین یخ سرده، سالی یکبار 900 کیلومتر میکوبیم میریم شهرستان حالا یا با ماشین خودمون یا با پرواز  ، نه یه زنگ میزنه ،نه دعوت میکنه ،

اونوقت خودش که ازدواج کرد و برای ماه عسل میخواستن برن سفر و باید میومدن تهران من زنگ زدم دعوتش کردم و دو روز قبل از سفر خونه من بودن و براش سنگ تموم گذاشتم (خریت کردم) 

یکبار فقط رفتیم خونش اونم خودش زنگ نزد دعوت کنه مامانش( مامان همسرم) زنگ زد که بیاین خونه دخترم و ما رفتیم الان که یادم میفته خودم و تف و لعنت میکنم که نباید میرفتم باید به همسرم میگفتم مگه من و تو خودمون تلفن نداریم چرا خودش زنگ نزده دعوت کنه 

به همسرم که میگم میگه اخلاقشه، تو هم زنگ نزن اونا هم اومدن دعوت نکن ولی مطمئنم از ته دلش نمیگه و اگه این کا رو بکنم هم به خودش هم به مادرش برمیخوره

تا به پل نرسیدی از آن عبور نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خدا شما میخوای هم خرمارو 

هم دلت میخواد زنگ بزنه دعوتت کنه هم دلت میخواد دعوتشون کنی چون نکنی بهشون بر میخوره؟؟

خب بر بخوره بهشون 

دعوت نکن خواهرم 

تا کی عروسا میخوان خودشون دست کم بگیرن جلوی فامیل شوهر!!!!!!!!!

ولش کن بابا ازت دوره سالی یک بار هم نمیبینیش ..حرص خوردن نداره که فک کن یه غریبه

آخه مامانش ول کن نیست اگه جیش بچش بسوزونه زنگ میزنه به همسرم که جیش بچه خواهرت سوزوندتش و اینقدر نک و ناله میکنه که همسرم مجبور شه زنگ بزنخ احوالشو بپرسه اونوقت تهران زلزله اومد عالم و ادم به هم زنگ زدن و حال هم و پرسیدن یه اس ام اس هم نداد به همسرم

تا به پل نرسیدی از آن عبور نکن

برامنم اینجوری بود قیافه میگرفت همیشه انگاری طلب داره به مادرشوهرم گفتم فرشته انگارناراحته من عروستونم گفت نه این همینجوریه گفتم عه ایقد خودشو میگیره آبمیوه نشه یهویی ازاون به بعد بهترشده

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂

اگه میخوای توی زندگی آرامش داشته باشی خواهر شوهر و مادر شوهر و جاری رو بیخیال شو.

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
آخه مامانش ول کن نیست اگه جیش بچش بسوزونه زنگ میزنه به همسرم که جیش بچه خواهرت سوزوندتش و اینقدر نک& ...

خب تقصیر شوهرته دیگه زیادی احساساتیه وقتی اونا زنگ نمیزنن که مردین زندین تو زلزله ، شوهرت زنگ نزنه دیگه 

زیادی شوهرت مامانیه 

ربطی به خوارشوهرت نداره