2777
2789
عنوان

باخواهرشوهر سرد و یخ چه جوری برخورد می کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 22 پست
آخه مامانش ول کن نیست اگه جیش بچش بسوزونه زنگ میزنه به همسرم که جیش بچه خواهرت سوزوندتش و اینقدر نک& ...

زنگ نزنید سماها با شوهرت مچ باش بگه مگه یه بار اون به من زنگ زده من بزنم خودتون رو بالا بگیرید کاری به کارش نداشته باشید

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از خواهرشوهرام خیلی حرصمو در میاره.موقعی که کار داره وقتایی که تنهاس خلاصه همه چیش پیش منه دوماه سه ماه میمونه پیشم.سال اول عروسیم یک سال و خورده ای موند الان وقتی جاری های دیگمو میبینه که هیچ اهمیتی بهشون نمیدن دوسالی یبار هم بهشون سر نمیزنن خودشو یجوری بهشون میچسبونع و بی محل میگنه منو که انگار من بد خانوادم.حالا اونا که نباشن بامن حرف میزنع.

خب تقصیر شوهرته دیگه زیادی احساساتیه وقتی اونا زنگ نمیزنن که مردین زندین تو زلزله ، شوهرت زنگ نزنه د ...

مامانی نیست فکر میکنه اگه جواب مامانشو بده بی احترامی کرده و فقط باید تو زندگی گذشت داشت بارها بهش میگم گذشت بیش از حد آدمها رو پر رو میکنه و لی فایده نداره

تا به پل نرسیدی از آن عبور نکن

مادرش هم گفت بزنگید و ال بل بکید باشه کار خودتون رو بکنید چن بار که گفت شوهرت یاد بده جواب بده ..تو هم اون وسط بگو ای بابا مثلا حمید ...اسم شوهرت ...اشکال نداره ...خودت رو بکش عقب شوهرت رو بنداز جلو

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اخلاقشه، منم زیاد حوصله مهمون ندارم،،،،شاید وقتش ندارم ولی در عوض هیچ وقت خواهرشوهر بازی درنمیارم واصلا برام یچیز بی معنیه  خاله   زنک بازی،،،شاید سالی نهایتا دوبار   دعوت کنم،،،، 

ولی هیچ وقت نسخه نمیپیچم  که همه باید اینقدر رفت وامد کنن  یاجویای حال هم بشن   تا اداب معاشرت بلد باشن،  

نور
اخلاقشه، منم زیاد حوصله مهمون ندارم،،،،شاید وقتش ندارم ولی در عوض هیچ وقت خواهرشوهر بازی درنمیارم وا ...

عزیزم اینا خاله زنک بازی نیست، آداب رفتار اجتماعیه ،  منم اهل رفت و آمد زیاد و رسم و رسوم دست و پا گیر نیستم، ولی وقتی عالم و آدم از داخل و خارج ایران زنگ میزنن که ببینن زنده ای یا مرده بعد از زلزله، اونوقت ایشون یه اس ام اس هم نمیده، بعد مامانش به همسرم زنگ میزنه که من نمیدونستم تهران زلزله اومده xجون بهم گفت دوست داشتم بهش بگم x جون خودش نمیتونست یه زنگ بزنه ؟ وقتی خودش توقع داره وقتی بارداره زنگ بزنی حالشو بپرسی وقتی زایید حال بچشو بپرسی تولدشون و تبریک بگی ، متقابلا دیگران هم ازت توقع دارن اگه یه کدوم از این کا را  رو انجام ندم مادرش هر بار که باهام تلفنی حرف میزنه میگه اره فلانی زنگ زد حال دخترمو پرسید فلانی برای دخترم فلان کا رو کرد یعنی چی ؟ یعنی تو نکردی 

تا به پل نرسیدی از آن عبور نکن