2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

60 بازدید | 2 پست

افسردگی دارم انگار دنیا برام کوچیکه یه چیزی از درون داره منو میخوره و نابودم میکنه

سنی ندارم ولی غمگین و افسردم دارو روانپزشک داد خوردم ولی بدتر شدم تحمل هیچی رو دیگه ندارم

از همسرم خانوادش رفتاراشون خستم احساس میکنم تباه شدم حیف شدم😭😭😭ترس از دست دادن خانوادمو دارم همسرمو دوست ندارم و نمیذاره برم از زندگیش وحشت دارم از بچه دار شدن و مشکلات دیگم دارم و جرات بیانشون رو ندارم

ی مدت دیگه میرم مشهد تنها امیدم امام رضا هست کمک کنه زندگیم معجزه بشه

از خشم خدا میترسم میترسم عزیزام رو ازم بگیره میترسم خودشو ازم بگیره ترس دارم از همه چی میترسم از قدرت خداوند 

💔💔💔💔💔💔التمااااااس دعا خواهش میکنم

دورت بگردم اروم باش درک میکنم قشنگم همیشه یادت باشه خدا واسه آرامشه نه ترس فدات شم انشاالله میری حرم حالت ب حق همون امام رضا حال دلت خوب شه عسلم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.