2777
2789

از دست خودم ناراحتم

اخلاق خودم را دوست ندارم همیشه طوری برخورد میکنم که بقیه با من راحت باشن

به همه رو میدم . به همه اعتماد به نفس میدم. تو جمع شوخی میکنم و باعث خنده همه میشم

لذت میبرم ولی بعدش خودم را سرزنش میکنم که چرا نمیتونم سرد باشم چون سردها جذابترند

از خودم بدم میاد چون نمیتونم نیش بزنم و اصلا اصلا بلد نیستم با کنایه حرف بزنم

مستقیم و راحت حرفمو میزنم. اگر کسی صورت زیبایی نداشته باشه و مثلا فقط چشم زیبایی داشته باشه بهش میگم چقدر چشمات خوشگله یا اندام زیبایی داشته باشه میگم چقد شما خوش اندامی که بهش زیبایی هاشو یاد اور بشم

واسه من خودش را میگیره با اینکه شاید من از خیلی ها یه سرو گردن بالاتر باشم اما اصلا اصلا خودمو نمیگیرم 

نمیخام اینطوری باشم ولی نمیشه چون خودمم

اخلاقم بده چون خیلی رکم همه از دست زبونم در عذابند

خیلی دوس دارم ترکش کنم ولی وقتی حرف ناحق میشنوم دیونه میشم و جواب میدم

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاقم بده چون زودرنجم..

یاگاهی زود ازکوره درمیرم

و یاگاهی اعتمادبنفسم کم میشه توجمع😔

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

عزیزم اینایی که گفتی خیلی هم مطلوب و پسندیده . ادمهایی که به خاطر این خصوصیت شما خودشون رو میگیرن سطح پایین و. نادونن شما نخواه که مثل اونا باشی

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉

شما که خیلی خوبی نباید از خودت بدت بیاد ولی مثلا میتونی یه کم کمتر توی جمع‌های غریبه تر شوخی کنی همین ولی بقیه خصوصیاتت عالیه نشون میده دختر خوش قلبی هستی 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان

اینایی که گفتی مشخصات یه آدم مهربون و دوست داشتنیه ولی اگه این خصوصیات خوبت باعث میشه دیگران دچار سوء تفاهم بشن و خودشیفتگی درونشون برانگیخته بشه، با هرکی مثل خودش برخورد کن اگه کسی ازت تعریف کرد و خوبیهات و دید شما هم همین کار و بکن.

تا به پل نرسیدی از آن عبور نکن

دلسوز بودنم باعث میشه همیشه از خودم ناراحت بشم چون بقیه فقط به فکر خودشونن

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

من وقتایی ک خیلی حالم خوبه  زیادی میفتم رو دور خنده .. نگا هم نمیکنم کجام و جو چ جوریه😒

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
شما که خیلی خوبی نباید از خودت بدت بیاد ولی مثلا میتونی یه کم کمتر توی جمع‌های غریبه تر شوخی کنی همی ...

مرسی عزیزم

نه تو جمع غریبه اصلا شوخی نمیکنم مثلا بعد از دو سه بار دیدن همدیگه شوخی میکنم همه هم بمن میگن تو چقد باحالی

ولی بعدش میام خونه غصه میخورم

چون همیشه سردها جذابترن

تو که اخلاقت خیلی خوبه سردهام اصلا جذاب نیستن 

من خیلی حساسسم و کوچیک ترین حرف باعث دلخوریم میشه خیلی بده این اخلاقم 😞

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades