البته دوستان به خودتون نگیرید گفتم بعضی!بعضیها هم واقعا با درک و شعور هستن اما اکثریت نه! خلاصه سایت واقعا سمیه...میخوام تا دو سه ماه دیگه نتونم بیام اینجا چه کنم؟
کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)
پانزده سال زوده برای اینکه وسط زن ها و متاهل ها و رابطه ها و بارداری باشی
کاربر خوبی هستی ولی حیفه وقتا اینجا هدر لرهغ
برو نیا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نیا کلن گلمپانزده سال زوده برای اینکه وسط زن ها و متاهل ها و رابطه ها و بارداری باشی کاربر خوبی هست ...
خانوما چند بار توضیح دادم واسه مشورت با تیزهوشانی ها و کنکوری ها اومدم...الان مثلا خیلی اینجا کنکوری داریم که امروز کنکوری دادن میخوام مثلا اگر سوالی اشکال داشتم بدم واسم تحلیل کنن
کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)
کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره! اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش
خانوما چند بار توضیح دادم واسه مشورت با تیزهوشانی ها و کنکوری ها اومدم...الان مثلا خیلی اینجا کنکوری داریم که امروز کنکوری دادن میخوام مثلا اگر سوالی اشکال داشتم بدم واسم تحلیل کنن
توی یکی از تاپیکات گفتی کلاش هشتمیخب اینجا مناسب تو نیس
خانوما چند بار توضیح دادم واسه مشورت با تیزهوشانی ها و کنکوری ها اومدم...الان مثلا خیلی اینجا کنکوری ...
میدونم عزیزم
عضو شدم برا اون موارد مشکلی نیست
ولی ب نفعت هست نیایی
خود دانی ❤️
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.