2777
2789
عنوان

به نظرتون باید دهن شیرینی بدن یانه

256 بازدید | 43 پست

من الان ۷ ماه خونه خودمم

تازه الان وام ازدواجمون دادن

حالا برا مامان بابامه

بنظرتون باید یه دهن شیرینی به من بدن یا نه

آخه شوهرم مادر وپدرش دورم کردن میگن باید دیگه یه دهن شیرینی که بدن( شوخی شوخی حرفشونو میزنن)

الان وام ازدواجارو ۱۰۰ میل میخرن

ان

یعنی شیرینی بزارن تو دهنت؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهن شیرینی یعنی چی ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اگه قراره باهاش برات جهاز بخرن که هیچی اگه کلا برا خودشونه خوب یکم نامردیه خودت و شوهرت کلا وامو بردارین خوب

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

جهازتوخریدن پدرشوهرمادرشوهرت یه دهن شیرینی دادن به پدرومادرت؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من اصلا محلشون ندادمگفتم اونا باید با اون پول جهیزیه می‌خریدندکه خریدن دیگه مال اوناست نه مال من

اگه ام حتی بدشون ب تو اونا حق اظهار نظر ندارن نشون بده ناراحت شدی 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.